Σχέσεις

Σεξ με ρόλους

 Τα διασκεδαστικά, ιδιόμορφα και πειραματικά πράγματα που βλέπετε στο πορνό όπου ο ντελίβερας πίτσας καταλήγει να κάνει άγριο σεξ με την κυρία στο σπίτι μπορεί να γίνει και στην πραγματική ζωή!
Το παιχνίδι ρόλων είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή σεξουαλικού παιχνιδιού όπου οι σύντροφοι αναλαμβάνουν τον φανταστικό ρόλο ενός ατόμου και δημιουργούν μια κατάσταση όπου ξεκινούν ως ξένοι αλλά τελικά καταλήγουν να κάνουν σεξ. Αυτό φέρνει πολύ αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και διασκέδαση στο σεξ, ειδικά όταν τείνει να γίνει βαρετό. Εδώ είναι μερικοί τύποι παιχνιδιού ρόλων που μπορούν να επιλέξουν τα ζευγάρια, κατά τη διάρκεια του σεξ.

My First Sex Teacher Bedava Porno Videoları - 209 HD Filmler - FAPCAT

Μια φαντασίωση με την υψηλότερη βαθμολογία που έχουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι έχουν αυτή τη σκέψη  όπου μπορούν να επιδοθούν σε ένα μικρό φετίχ δασκάλου-μαθητή και αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο καθώς πολλοί άνθρωποι αγαπούν τον δάσκαλό τους στις αρχές των 20 ετών.

Α-ΚΑ-ΤΑ-ΛΛΗ-ΛΟ

   Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ρόλων που δοκιμάζουν οι άνθρωποι,  είναι όπου ο υδραυλικός έρχεται στο σπίτι για να φτιάξει κάτι, αλλά τελικά προσελκύουν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ή τη σύζυγο. Οι σύντροφοι λατρεύουν να κάνουν αυτού του είδους το παιχνίδι ρόλων καθώς αυτή η φανταστική κατάσταση είναι σχεδόν αντίθετη από την πραγματικότητα.

6 κινήσεις που θα τον πείσουν (εκτός από Sex) να κάνετε και... - Y-olo.gr

 Εδώ οι σύντροφοι προσποιούνται ότι συναντιούνται ως ξένοι σε μια παμπ ή μπαρ. Ξεκινούν με μια σειρά pickup και μετά συνεχίζουν να προσφέρουν ποτά. Πραγματοποιούνται ανταλλαγές από ουρές παραλαβής, φιλοφρονήσεις και ποτά. Και μετά οι σύντροφοι που προσποιούνται ότι είναι ξένοι πηγαίνουν στα σπίτια τους και κάνουν σεξ. Αυτό είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο καθώς θυμίζει στα ζευγάρια τι τους τράβηξε ο ένας στον άλλον αρχικά.

διάβασε και αυτό  Στο Ντιβάνι: Μικρό χωριό, μεγάλα στόματα

People haven't been educated about what sex is': Tantric sex expert promises to help Irish couples reignite that spark in the bedroom - Irish Mirror Online

 Ο κόσμος λατρεύει να φαντασιώνεται για να γνωρίσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή και να τον ερωτευτεί. Αυτή η φαντασίωση μπορεί να εκπληρωθεί από ζευγάρια που μπορούν να προσποιηθούν ότι παίζουν ρόλους ως διάσημος τραγουδιστής και θαυμαστής τους. Ενώ γυρίζουν μια φανταστική ιστορία αγάπης, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα υπέροχο, αισθησιακό σεξ.

 

 

Facebook Comments Box

Απάντηση