ΕλλάδαΚοινωνία

Πώς γίνεται από σήμερα ο έλεγχος στα πλοία από το λιμενικό

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αναλαμβάνουν από σήμερα (15 Ιουλίου) τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία

Η απόφαση συζητήθηκε και «κλείδωσε» στη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την ώρα αναχώρησης του πλοίου, προκειμένου να περνούν από τον έλεγχο.

Η απόφασή αυτή διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και κατά συνέπεια τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε:

«Ζητώ τη συνεργασία όλων όσων πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία. Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους, να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου . Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι».

Πηγή: vradini.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Απάντηση

Recommended
Ο Δημήτρης Κάρναβος, δήμαρχος Καλλιθέας το 2010 ως δημοτικός σύμβουλος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: