Άρθρα

Παμποντιακός Σύλλογος “η ΑΡΓΩ”…Τιμή στους Πιλότους μας Ευστάθιο Τσιτλακίδη Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Παμποντιακού Σύλλογου «η ΑΡΓΩ» Χριστόφορος Σοφιανίδης 

μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή που αναφέρετε στον Θάνατο Υπερ Πατρίδας των Ηρώων Πιλότων Ευστάθιο Τσιτλακίδη Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

 

Ευστάθιος Τσιτλακίδης

Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας

και εκατοντάδες άλλοι, δικοί μας…

Αξιότιμε Πρόεδρε κ. Γ. Τσακίρη,

Δεν θα κινδύνευαν και δεν θα θυσιάζονταν στις ημέρες μας τα παλικάρια μας.

Αλλά, καραδοκεί ο Τούρκον – η μαύρη γάγγραινα στον Κόσμο μας.

Στην Ελλάδα, οι απάτριδες πολιτικάντηδες ανέκαθεν εκτελούν τις έξωθεν ”συμμαχικές” οδηγίες. Εξυπηρετούν υπάκουα το απυρόβλητο του ”συμμάχου” –  ισλαμιστικής Τουρκιάς. Έως και σήμερα υπερψηφίζουν αντεθνικές, τουρκόφιλες εισηγήσεις στην Ευρωβουλή. Ποτέ δεν έφεραν κανένα Ψήφισμα στην ΕΕ για επιβολή οικονομικών και εμπορικών κυρώσεων έναντι της επιθετικότητας της Τουρκιάς. Τουναντίον, την ενδυνάμωσαν, την αποθράσυναν, την διαφήμισαν. Χαρίστηκαν στις μεθοδεύσεις των τούρκων, που διακαώς επιδιώκουν καταστροφή του Ελληνισμού, ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην Ελλάδα και κατάργηση της Κύπρου.

Για δεκαετίες σέρνουν την Τουρκιά με το στανιό στην ΕΕ. Προσφάτως ακόμα, πρωτοστατούσαν ωσάν ”μπροστινοί” για συνδιοργάνωση με την Τουρκία Διεθνών, Οικονομικών forum, Αθλητικών αγώνων κλπ. (Τεχνικά και Εμπορικά Επιμελητήρια, FIFA, ”ισλαμικοί” ενεργειακοί αγωγοί προς Ελλάδα, κοκ.),  εξαγνίζοντας την διεθνή εικόνα της.

Προδίδουν έως σήμερα και τον Πόντο, που 100 χρόνια μετά την απροκάλυπτη Γενοκτονία ψυχορραγεί ακόμα, προσπαθεί να ανασάνει κάτω από τον τούρκικο ζυγό, με την αβελτηρία και πολιτική νεκρότητα του ελλαδικού πολιτικού και κυβερνητικού προσωπικού, που μαζί με τ’ άλλα αποκρύπτει διεθνώς και εξορκίζει την Γενοκτονία του λαού μας.

Σήμερα, λίγο πριν τις εκλογές οι πολιτικάντηδες επιδεικνύουν την λύπη τους… για την θυσία των παλικαριών μας.  Έφυγαν δύο ακόμη, πάνω στον ατέρμονο αγώνα του Στρατού μας να εξισορροπήσει την μονίμως υποκριτική, εγκληματική και προδοτική ακολουθία μίας μερίδας ελλαδικών πολιτικάντηδων. Να εξισορροπήσει την ενισχυμένη σήμερα ”σύμμαχο Τουρκία”  –  αποτέλεσμα, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μόνιμη υποτακτικότητας, σιωπή και έμμεση συμβολή των ελλαδικών κυβερνήσεων και κομμάτων, που παραλληλίστηκαν στα έξωθεν συμφέροντα περί ”συμμάχου Τουρκίας”.  Οι πολιτικάντηδες αυτοί, και ιδίως όσοι ψευδο-προοδευτικά μεθοδεύουν ”θάλασσες χωρίς σύνορα” και ”βούτυρο αντί εθνική άμυνα” έχουν βαρύ μερίδιο ευθύνης για τις θυσίες στον Στρατό μας, ”εν καιρώ ειρήνης” με την εξαπλωνόμενη Τουρκιά.

διάβασε και αυτό  Η λαϊκή ψυχή και η εξουσία.

Αιωνία η Μνήμη !

Με ταπεινότητα,

Επίτιμος Πρόεδρος

 

 

Facebook Comments Box

Απάντηση