ΕλλάδαΠερίεργα

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Μπάλωμα δρόμου με λεκάνη τουαλέτας.

Κύμα γέλωτος θα μπορούσε να προκαλέσει η παρακάτω είδηση αλλά μάλλον με περισσότερη σκέψη τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

Το νέο, λοιπόν, έρχεται από την Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα από τη Λακωνία, όπου οι δρόμοι δεν έχουν πολλές λακκούβες.

Ωστόσο, η επιμονή των κατοίκων να καλυφθεί μία λακκούβα, η οποία προκαλούσε μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα, οδήγησε τους να απευθυνθούν στα αρμόδια συνεργεία.

Όταν, όμως, διαπίστωσαν πως από το ένα αυτί  μπήκε και από το άλλο βγήκε, αποφάσισαν να αναλάβουν τα ηνία και να βρουν μία λύση…..η οποία λύση ήταν μία…..λεκάνη τουαλέτας μεσοστρατίς στο δρόμο πάνω στη λακκούβα.

Τώρα, πλέον, οι οδηγοί όταν πλησιάζουν στο σημείο κόβουν ταχύτητα γιατί βλέπουν τη λεκάνη και έτσι δεν πέφτουν στην λακκούβα όπως πριν.

Ωστόσο, η λακκούβα, δεν κατάφερε μόνο να σώσει ζωές και αυτοκίνητα αλλά έγινε αξιοθέατο για όσους πέρασαν από το δρόμο Γούναρης – Αμύκλες, εκεί όπου καταγράφονται σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Έτσι από το πουθενά η άσφαλτος έσπασε τη μονοτονία και απόκτησε ένα διακοσμητικό που προστατεύει και τους οδηγούς.

Πάντως, όσο πιο πολύ κυκλοφορούν εικόνες στο Διαδίκτυο, τόσο πιο viral γίνεται, ενώ σίγουρα, εάν βρεθεί αυτός που το επινόησε θα πάρει βραβείο πρωτοτυπίας.

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Λάζαρος Κυρίζογλου: Στις 2 Μαρτίου Συνεχίζουμε Ενωμένοι με Σύγχρονους Ισχυρούς Δήμους"για να πάμε τις πόλεις και τις τοπικές μας κοινωνίες ακόμη πιο ψηλά

Απάντηση