Αισθητική - Mόδα

Δέκα χρόνια νεότερη…Ο ειδικός πλαστικός χειρουργός μπορεί να παγώσει το χρόνο με προσιτό κόστος ….

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χαλαρώνει και χάνει την σφριγηλότητά του με αποτέλεσμα να  «κρεμάει», ενώ οι πρώτες ρυτίδες αναπόφευκτα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το κυρίαρχο σημείο το οποίο προδίδει την ηλικία μας είναι η περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα τα βλέφαρα, αφού με το πέρασμα του χρόνου τα άνω βλέφαρα δείχνουν κουρασμένα και βαριά,
ενώ τα κάτω πρήζονται, κάνουν μαύρους κύκλους και δημιουργούν τις λεγόμενες «σακούλες».

 

 

Η λύση σε αυτή τη σταδιακή φθορά του χρόνου είναι η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου, μία διαδικασία σε προσιτό κόστος, που πραγματοποιεί ένας ειδικός πλαστικός χειρουργός, επαναφέροντας τη νεανική ζωντάνια στο βλέμμα σας.

Λίγα λόγια για την επέμβαση. Για να αντιμετωπιστεί η φθορά του χρόνου στο πρόσωπό σας, η βλεφαροπλαστική θεωρείται
από τις πιο απαραίτητες διαδικασίες. Πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας, η οποία πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία και μέθη, ενώ ανάλογα τις ανάγκες του ασθενούς, την ηλικία, τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του, αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμεί να δει, μπορεί να πραγματοποιηθεί βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα ή και στα κάτω.

Στόχος της επεμβατικής διαδικασίας είναι ουσιαστικά να αφαιρεθεί χειρουργικά το περισσεύον δέρμα που έχει χαλαρώσει και έχει δημιουργήσει πτυχώσεις στην περιοχή, εμποδίζοντας το οπτικό πεδίο και δίνοντας στο πρόσωπό μας μία κουρασμένη όψη. Παράλληλα γίνεται επιδιόρθωση και ανακατανομή του συσσωρευμένου λίπους, που έχει ως αποτέλεσμα το «σακούλιασμα» κάτω από τα μάτια.

Γιατί σας συμφέρει

Καθώς πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας, όταν την αναλαμβάνει ο ειδικός πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τότε το κόστος για την βλεφαροπλαστική είναι προσιτό για όλους τους ασθενείς. Γενικά η τιμή καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως το πόσο προχωρημένη είναι η συσσώρευση του δέρματος και τι αποτέλεσμα επιθυμεί να δει ο ασθενής μετά το πέρας της διαδικασίας. Επιπλέον καθώς πρόκειται για χειρουργική επέμβαση, στο τελικό κόστος περιλαμβάνονται τα έξοδα του νοσοκομείου που χειρουργεί ο ειδικός πλαστικός χειρουργός, καθώς και η αμοιβή του αναισθησιολόγου.

διάβασε και αυτό  Χτενίσματα με έμπνευση από τα '90s

Σε τελική ανάλυση όμως η διαδικασία αυτή και πολύ πιο αποτελεσματική από τις συντηρητικές θεραπείες αντιγήρανσης που εν τέλει κοστίζουν περισσότερο. Επιπλέον είναι άμεση και τα αποτελέσματά της είναι ορατά μετά το πέρας της αναρρωτικής περιόδου και διαρκούν για αρκετά χρόνια. Οπότε η βλεφαροπλαστική αποτελεί ουσιαστικά μία επένδυση για την ομορφιά σας.

Επισκεφθείτε την σελίδα του πλαστικού χειρουργού δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και μάθετε κόστος για τη βλεφαροπλαστική και βρείτε πληροφορίες για τα ιατρεία του σε Αττική, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d