Συζήτηση: Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 – Προκλήσεις μιας νέας εποχής

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει τη συζήτηση με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 – Προκλήσεις μιας νέας εποχής», σε ζωντανή αναμετάδοση από τον Πύργο Βιβλίων.

Στη συζήτηση θα εξεταστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες στην πορεία τους προς την επίτευξη ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος, αλλά και ο βαθμός στον οποίο είναι ασφαλείς οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής τους. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι συμβολικές διαστάσεις που συνοδεύουν τα ολυμπιακά ιδεώδη και κατά πόσο βρίσκονται σε κρίση. Μπορεί η ολυμπιακή φλόγα να παραμείνει το διαχρονικό σύμβολο του φωτός, του πνεύματος και της γνώσης; Πώς συμπορεύεται το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με το ευρύτερο πλαίσιο του παγκόσμιου αθλητισμού;

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παρασκευή 23/04
18:30-20:00
ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ 

Δείτε το πρόγραμμα της Συζήτησης

Μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση, θέτοντας τις ερωτήσεις σας.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Πηγή: snfcc.org


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Επετειακή εκδήλωση για την Μικρασιατική καταστροφή

Απάντηση

Recommended
Νέο Παρουσίαση του Microsoft Office PowerPoint  
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: