Συνάντηση των Δημάρχων Καλλιθέας και Μοσχάτου

Θέλοντας να εκφράσουν τη μεγάλη ανησυχία τους για την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης οι Δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ξεκίνησαν κύκλο συναντήσεων με όλα τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα στις 31/3/2021 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μέσω διαδικτύου με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετέχοντες τους βουλευτές κ.κ. Ολγα Γεροβασίλη, Ιωάννη Μουζάλα, Ιωάννη Μπαλάφα, Αλέξανδρο Φλαμπουράρη, Θεανώ Φωτίου και Ραλλία Χρηστίδου, και ο Διευθυντής της κ.ο. κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ σήμερα 2/4/2021 οι δύο Δήμαρχοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων των δύο δήμων (από πλευράς Καλλιθέας ήταν οι κ.κ. Αντωνακάκης, Λασκαρίδης, Μαργαρίτη και Ψαλιδόπουλος) είχαν κοινή διαδικτυακή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή κ. Διονύση Χατζηδάκη.

Στις ως άνω τηλεδιασκέψεις επισημάνθηκε από όλα τα μέρη η σπουδαιότητα του έργου το οποίο είναι εμβληματικό αλλά και κρίσιμο για την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη τόσο των Δήμων στους οποίους αφορά
όσο και της ευρύτερης περιοχής. Εκφράσθηκε δε, η μεγάλη ανησυχία για την πορεία του, μετά την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να εκκινήσει νέα μελέτη για την εκτέλεση της Β΄ φάσης του έργου. Τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την υποστήριξη των αιτημάτων των δύο Δήμων όπως εκφράζονται και στο τελευταίο κοινό ψήφισμά τους. Ο κύκλος συναντήσεων των δύο Δήμων συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με συναντήσεις με τις αντιπροσωπείες των κοινοβουλευτικών κομμάτων ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, και Ελληνική Λύση αλλά και των περιφερειακών παρατάξεων με επικεφαλής τους πρώην Περιφερειάρχες Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό ενώ την Τετάρτη 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη για τις επόμενες ενέργειες των δήμων συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.


Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Συνδικαλισμός: Aλλάζει ο νόμος μετά απο 40 χρονιαΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: