ΑθλητισμόςΑθλητισμός

ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η επίσημη φανέλα της Καλλιθέας δεν είναι η μαύρη της προπόνησης

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε για τη φανέλα των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας που φόραγαν  στον φιλικό αγώνα με τη Βέροια την Δευτέρα 22 Αυγούστου και είχε αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση με επιστολή προς την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ του πρόεδρου Σπύρου Παπαδόπουλου εκπροσωπώντας το Δ.Σ  Γ.Σ Καλλιθέας.

Είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στην οποία ξεκαθάρισε ότι η μαύρη φανέλα της προπόνησης που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές στον φιλικό αγώνα δεν είναι επίσημη φανέλα της ομάδας για τη νέα σεζόν  η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:

«Δυστυχώς, ορισμένοι μπέρδεψαν τη μαύρη εμφάνιση που φόρεσαν οι παίκτες σε πρόσφατο φιλικό αγώνα με την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για την εμφάνιση προπόνησης.  Είναι συνήθης τακτική να χρησιμοποιείται η εμφάνιση προπόνησης αντί για την επίσημη εμφάνιση της ομάδας σε φιλικούς αγώνες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.

Όλο αυτό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, με τυπικές δημοσιογραφικές διαδικασίες: να μας καλέσετε και να μας ρωτήσετε. Σύντομα θα παρουσιάσουμε την εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 22/23 και δε θα υπάρχει καμία περαιτέρω σύγχυση».

Advertisement

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  SuperLeague2:Καλλιθέα - Επισκοπή 0-2,ήττα μετά από πολύ καιρό για τους Κυανόλευκους

Απάντηση