Επιχειρήσεις

Οδυσσέας Γρίβας με Καθαρή Ματιά και Ξεκάθαρα Λόγια μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο Η Καλλιθέα συνεχίζει να Αλλάζει

Ο Οδυσσέας Γρίβας γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στην Καλλιθέα. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Γρίβα και της Μπέσσυς Καλταμπάνη. Ένας επιχειρηματίας τρίτης γενιάς, συνεχίζοντας την οικογενειακή εμπορική παράδοση στην πόλη μας, βέβαια με άλλο αντικείμενο από αυτό του παππού του που είχε τα υποδήματα Καλταμπάνης για πάνω από μισό αιώνα. Παράλληλα, σπούδασε γραφιστική και προγραμματισμό εν συνεχεία. Τώρα είναι τριτοετής φοιτητής στη δημόσια διοίκηση του ΕΑΠ. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά, έχοντας αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση μέσω της παγκόσμιας οργάνωσης AHEPA. ειδικότερα του τμήματος των Αθηνών που είναι διευθυντής στο Δ.Σ. Είναι μέλος στο Δ.Σ. του ΕμποροΕπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας καθώς και μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου της δημόσιας διοίκησης του ΕΑΠ.

Μπορεί να είναι doodle 1 άτομο, ημερολόγιο, αφίσα και κείμενο που λέει "Οδυσσέας Κ.Γρίβας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ n Καλλιθέα αλλάζει ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καθαρή Ματιά, 210- -95.99.430 6981- 000.756 info@ogrivas.gr www.ogrivas.gr Υδρας Καλλιθέα, 17676 Αθήνα"

Στις Δημοτικές Εκλογές θα συμμετέχει στην δημοτική παράταξη ” Η Καλλιθέα Αλλάζει” του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου όπως μας αναφέρει και ο ίδιος με την παρακάτω ανάρτηση του

Φίλες και φίλοι καλημέρα,
Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως κατόπιν πρόσκλησης συμμετοχής από τον επί εννέα χρόνια δήμαρχο Καλλιθέας και οικογενειακό μας φίλο κ.Δημήτρη Κάρναβο, αποφάσισα να ενταχθώ στη δημοτική παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής, ώστε να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για μια ακόμα καλύτερη ημέρα στην πόλη που όλοι μας διαμένουμε και αγαπάμε.
Δήμαρχε Καλλιθέας, φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόσκληση, είμαστε εδώ για το Μέλλον Μαζί!!!

 

 

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας

Απάντηση

Recommended
Την σύγκλιση ευρείας σύσκεψης στο Μαξίμου υπό τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: