Νέα Καλλιθέας

Στελέχη Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Καλλιθέας και Σιβιτανίδειο Σχολή

Επίσκεψη στο Δήμο Καλλιθέας και τη Σιβιτανίδειο Σχολή πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή και
Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος Διονύση Χατζηδάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Νέας Δημοκρατίας Τάσο Γαϊτάνη.

Στην επίσκεψη τους, συνοδευόμενοι από  τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο , τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Μπαρμπάκο και το μέλος της πολιτικής επιτροπής Λόλα Καψάνη ,περπάτησαν σε σημεία της πόλης όπου υλοποιούνται ή σχεδιάζονται σημαντικά για την περιοχή έργα.

Ξεκινώντας από τα έργα οδοποιίας στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα έργα στο Παραλιακό Μέτωπο, συνέχισαν στο ανακαινισμένο “Κόκκινο Σχολείο” που θα στεγάσει το Νέο Ωδείο Καλλιθέας, το υπό διαμόρφωση Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, το ιστορικό κτίριο της οδού Μπιζανίου που ήδη ανακατασκευάζεται, την οικία του ήρωα Συνταγματάρχη Δαβάκη, τον χώρο όπου θα στεγαστεί το μόνιμο Κέντρο Αιμοδοσίας του Δήμου και το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας όπου οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου αμέσως μετά δήλωσε: «Όλες οι
μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις που σχεδίασε η δημοτική αρχή της Καλλιθέας για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των 100 χιλιάδων κατοίκων της προχωρούν. Η έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης, με την διασφάλιση των απαιτούμενων πόρων καθώς και τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λήψης αποφάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, φέρνει ακόμα πιο κοντά την ημέρα υλοποίησης τους.»

Επίσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ήρθαμε σήμερα στην Καλλιθέα, την πόλη που είχα την τιμή να υπηρετήσω επί χρόνια ως δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του το κομβικό θέμα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου. Το έργο αυτό θα αναβαθμίσει όχι μόνο την Καλλιθέα αλλά ολόκληρη την Αττική και θα ανοίξει ένα νέο τουριστικό προορισμό. Συζητήσαμε επίσης για όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούν και χαίρομαι πραγματικά που η πόλη μας πρωτοπορεί.»

διάβασε και αυτό  Κακοκαιρία 'ερχεται ...Έξι συμβουλές από τη Σχολή Οδηγών Νικολαΐδη

 

Στη συνέχεια, πήγαν στη  Σιβιτανίδειο Σχολή, που εδρεύει στην Καλλιθέα και συζήτησαν με τον
Γενικό Διευθυντή Κώστα Γούλα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Σχολής.
Αφού περιηγήθηκαν στις ιστορικές εγκαταστάσεις της όπου λειτουργούν μερικά από τα πιο
σύγχρονα εργαστήρια για εκπαιδευτικούς λόγους της χώρας, ο Γραμματέας της ΝΔ δήλωσε:
«Με τον πρόσφατο νόμο του Υπουργείου Παιδείας μπήκαν οι βάσεις ώστε η επαγγελματική
εκπαίδευση από λύση ανάγκης για λίγους, να γίνει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς. Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων αποτελεί ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του πόσο καθοριστική μπορεί να γίνει η επαγγελματική εκπαίδευση στην ανάπτυξη της πατρίδας μας».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης «ΜΑΡΙΑ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: