Κινητοποίηση Λιμενικού και ΕΚΑΒ το πρωί της Κυριακής. Παραγγέλθηκε νεκροψία & νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου στη μαρίνα Αλίμου, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε σκάφος που βρισκόταν ελλιμενισμένο στη μαρίνα.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και το ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά την προσπάθεια παροχής βοήθειας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα.

Άμεση κινητοποίηση στη μαρίνα

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, στη μαρίνα μετέβη στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου.

Παράλληλα, διασώστης μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ προσέγγισε το σκάφος και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα.

Λίγο αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του.

Στο Ασκληπιείο Βούλας η σορός

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, ενώ ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του άνδρα.

Νεκροψία-νεκροτομή για τις απαντήσεις

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου και να συμπληρώσουν τα στοιχεία της έρευνας των λιμενικών Αρχών.

Από Newsroom