Σύσκεψη για την αντισεισμική κατάσταση της Ελλάδας. Προσεισμικός Έλεγχος σε Σχολεία και Νοσοκομεία

Ξεκινούν οι απαραίτητες ενέργειες για τον άμεσο προσεισμικό έλεγχο, πρώτα σε σχολεία και νοσοκομεία στη χώρα, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας για το ενδεχόμενο δυνατού σεισμού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την αντισεισμική κατάσταση της χώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

 Οι αποφάσεις θα εξειδικευθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαου Ταγαρά και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Μετείχαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, ο Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γεώργιος Στασινός, καθώς επίσης ο Διευθυντής Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Αλεξανδρής.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Με Ισχαιμικό επεισόδιο σε θεραπευτήριο στην Αθήνα ο Κωνσταντίνος

Απάντηση

Recommended
 Θρίαμβος για την ομάδα Κ21 του Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: