Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στα εγκαίνια της Βόρειας Πτέρυγας της Αμερικάνικης Πρεσβείας

Στα εγκαίνια της βόρειας πτέρυγας της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, παρουσία και του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α. Μπλίνγκεν, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος  Πατούλης.Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α. Μπλίνγκεν, του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Τσούνη, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, αξιωματούχων και εκπροσώπων φορέων.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης ανέφερε στα εγκαίνια

«Η εποικοδομητική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ είναι διαχρονική και συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια . Η ολοκλήρωση της νέας Πτέρυγας της Πρεσβείας αποτελεί γεγονός. Εύχομαι καλορίζικοι οι νέοι χώροι. Η εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουμε με τον αμερικανικό λαό είναι
διαχρονική. Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του Πρέσβη κ. Τσούνη με τη χώρα μας λόγω της Ελληνικής καταγωγής του, ενισχύουν και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των δύο χωρών. Ως Περιφερειάρχης Αττικής είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς το θετικό αυτό κλίμα συμβάλει τόσο στην ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Αττικής μας, όσο και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας με την Ελληνική Ομογένεια».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Σεισμός – Θήβα: Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας

Απάντηση

Recommended
Με 11 ξεχωριστές παραστάσεις, που αυτή τη στιγμή ανεβαίνουν σε…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: