ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μανώλης Κωστάκης Με πλάνο και όραμα στο “τιμόνι” του Οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης «Γιάννης Γάλλος»

Συμπληρώνει δύο δημοτικές περιόδους εκλεγμένος με τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου
Δημήτρη Κάρναβο «Η Καλλιθέα αλλάζει».  Έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη θητεία του ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας αλλά και μετέπειτα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας.  Στη τρέχουσα τετραετία έμεινε αμετακίνητος στη θέση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ «Γιάννης Γάλλος». Η φήμη του εργασιομανή τον ακολουθεί «ζορίζοντας» τους στενούς του συνεργάτες για την επίτευξη του επιθυμητού.

Ο λόγος για τον κύριο Μανώλη Κωστάκη – τον αναζητήσαμε και μας έδωσε ραντεβού στο
Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» για μία μίνι-συνέντευξη.

Κύριε Κωστάκη καλησπέρα, πείτε μας για το πλάνο δράσης που ακολουθήσατε για τους δημοτικούς χώρους άθλησης

Κύριε Μπιζιώτα, καλησπέρα. Καταρχήν να ομοφωνήσουμε σε κάτι, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μία όμορφη, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη πόλη. Μία πόλη με περιορισμούς στους ελεύθερους χώρους αφού αναπτύχθηκε έντονα οικιστικά τις προηγούμενες δεκαετίες. Κύριο μέλημα μας λοιπόν ήταν και είναι η συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών μας χώρων. Επικεντρωθήκαμε και προτεραιοποιήσαμε τις ανάγκες αλλά και τις ελλείψεις κάθε εγκατάστασης δημιουργώντας ένα πλάνο δράσεων και ενεργειών.  Σήμερα ας πούμε παραλαμβάνουμε εδώ στο Δημοτικό Στάδιο τέσσερα (4) κλιματιστικά “ντουλάπες” υψηλής ονομαστικής απόδοσης που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα της
ενόργανης, εξυπηρετώντας μία ανάγκη ετών για τούς αθλούμενους. Εδώ στο ίδιο στάδιο έχουμε ήδη ολοκληρώσει την αντικατάσταση των καθισμάτων στους επισήμους, την πλήρη αποκατάσταση και ανακαίνιση της αίθουσας τύπου, τη μόνωση της κεντρικής εξέδρας, την τοποθέτηση νέας επιγραφής του σταδίου και μία σειρά άλλων εργασιών.
Προχωράμε στο επόμενο χρονικό διάστημα στην αντικατάσταση κουφωμάτων σε διάφορους χώρους του Δημοτικού Σταδίου όπως επίσης και στην βαφή του ακρυλικού ταρτάν στο εξωτερικό γήπεδο του μπάσκετ.

διάβασε και αυτό  Κορίνα Δαμουλιάνου Δηλώνει Παρών στην Καλλιθέα

Πείτε μας δύο λόγια και για τους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους

Μου ζητάτε απολογισμό και ξέρετε είναι δύσκολο γιατί οι αθλητικοί χώροι είναι πολλοί. Θα
προσπαθήσω να απαντήσω συνοπτικά αναφέροντας τα σπουδαιότερα από αυτά που έγιναν
και αυτά που πρόκειται να γίνουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 •   Στο γήπεδο του «Εσπέρου» αποκαταστήσαμε και επιδιορθώσαμε το παρκέ, την μόνωση της οροφής, τοποθετήσαμε νέο πίνακα σκορ, νέα επιγραφή, και εγκαταστήσαμε φώτα τεχνολογίας “Led”, αποκαθιστώντας εξολοκλήρου τους ηλεκτρολογικούς πίνακες. Αντικαταστήσαμε πλήρως τα δύο ταμπλό με τους μηχανικούς ανύψωσης, ενώ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τοποθετούμε σύστημα ψύξης/θέρμανσης με οχτώ (8) κλιματιστικά τύπου “ντουλάπας”.
 • Στο γήπεδο της «Ιφιγένειας» επιδιορθώσαμε το παρκέ, αναβαθμίσαμε το χώρο των
  αποδυτήριων και τοποθετήσαμε φώτα τεχνολογίας “Led”.
 • Στο γήπεδο της «Λάμπρου Κατσώνη» τοποθετήσαμε φώτα τεχνολογίας “Led”. Ενώ
  στην άμεσα σχεδιασμό μας είναι η αντικατάσταση του παρκέ.
 •   Στα γήπεδα 5×5 στην οδό «Σαλαμίνος», αλλά και στην οδό «Φορνέζη»,
  τοποθετήθηκαν φώτα τεχνολογίας “Led”, νέα δίχτυα εκτόνωσης και
  αντικαταστήσαμε πλήρως τους συνθετικού χλοοτάπητες στα δύο από τα τρία
  γήπεδα.
 •  Στο δημοτικό πάρκο αναψυχής ΚΠΙΣΝ, έχουμε το δημοτικό μας κολυμβητήριο, αλλά
  και το γήπεδο ποδοσφαίρου.
 •  Στο κολυμβητήριο αντικαταστήσαμε το σύνολο των ντουλαπών (lockers) στα αποδυτήρια, καθώς και το σύνολο του εξωτερικού εξοπλισμού περιμετρικά της πισίνας και στις επόμενες εβδομάδες τοποθετούμε φωτιστικά τύπου “Led” και στην πισίνα.
 •  Στο γήπεδο ποδοσφαίρου πέρα από τις τακτικές του συντηρήσεις, τοποθετήσαμε νέα φωτιστικά τύπου “Led”.
 •   Στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ των «Περονίων», αντικαταστήσαμε πλήρως και τα δύο
  σετ των μπάσκετ με νέας τεχνολογίας.
 •   Πλήρης αντικατάστασης των μπασκέτων, είχαμε και στα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ επί της οδού «Σαλαμίνος», ενώ τοποθετήσαμε και εδώ φώτα τεχνολογίας “Led”. Αποκαταστήσαμε επίσης πλήρως, τοποθετώντας πάνελ αλουμινίου, το κέλυφος των αποδυτηρίων στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προχωράμε στην ανανέωση της βαφής των γηπέδων.
 •  Στα δύο γήπεδα τένις επίσης επί της οδού «Σαλαμίνος», τοποθετήσαμε φώτα τεχνολογίας “Led”, ενώ προχωράμε άμεσα και εδώ στην ανανέωση της βαφής του ακρυλικού ταρτάν.
 •  Στο δημοτικό γυμναστήριο επί της λεωφόρου «Ελευθερίου Βενιζέλου», αναβαθμίστηκε ο εξοπλισμός και τοποθετήσαμε αυτόματα συστήματα ψύξης/θέρμανσης σε όλους τους ορόφους και τις αίθουσες.
διάβασε και αυτό  Μια Πόλη στο Δρόμο κατά του ψηφίσματος γιατί δεν θέλουμε εκχώρηση της Πλατείας Νερού

Είστε ικανοποιημένος από το έργο που επιτελείται και το αποτέλεσμα

Κοιτάξτε, θέλω να είμαι ξεκάθαρος για δύο πράγματα:
– Την ικανοποίηση και την αναγνώριση τη λαμβάνει κάποιος από την αποδοχή του κόσμου. Θεωρώ λοιπόν πως το μότο μου «μιλάμε με πράξεις» είναι απαραίτητο συστατικό για την ικανοποίηση των δημοτών/πολιτών. Όταν υπηρετείς την τοπική αυτοδιοίκηση οφείλεις να παράγεις έργο – μετρήσιμο και αποδεκτό – από την κοινωνία, αυτή είναι ο κριτής μας.

– Το δεύτερο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως το αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, οι συνεργάτες μου, η αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ κυρία Νατάσα Αδαμοπούλου αποτελούν οδηγό, στήριγμα αλλά και πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, όπως και σε όλους τους αθλούμενους της Καλλιθέας.
Μαζί συνεχίζουμε να αλλάζουμε την Καλλιθέα!

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: