ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Ιατρός Ποιητής Αναισθησιολόγος Βασίλης Φλαμπουράρης μαζί με Δημήτρη Κάρναβο

 Ο  Βασίλης Φλαμπουράρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με την δημοτική παράταξη ” Η Καλλιθέα Αλλάζει” του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου   για αυτό του ζητήσαμε να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις.
Ποιος είναι ο Βασίλης Φλαμπουράρης 
 Είμαι Ιατρός Αναισθησιολόγος επιμελητής Α’ Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμινγκ Γ. Ν. Αθηνών. Εκλεγμένο μέλος των ιατρών στην Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.  Εκλεγμένο μέλος στην εξελικτική επιτροπή της ελληνική εταιρίας θεραπείας πόνου και παρηγορικής Φροντίδας Έχει μετεκπαίδευση στον βελονισμό (2) έτη , μετεκπαίδευση στις βασικές αρχές της νανοτεχνολογίας στην ιατρική. Μετεκπαίδευση στην πληροφορική υγείας. Με αρκετές επιστημονικές ιατρικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Παράλληλα Τακτικό μέλος της εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών, μέλος της εταιρείας των ιατρών λογοτεχνών.  Ποιητής και πρόεδρος του συλλόγου Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων Καλλιθέας.
Τι σημαίνει για εσένα Ιατρική Καλλιθέα Ποίηση αν μπορείς να μας πεις με τίτλους
Ιατρική: Το λειτούργημα μου. Καλλιθέα: Ο τόπος μου. Ποίηση: η αγάπη μου.
Γιατί αποφάσισες να είσαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου
Διότι ο Δήμαρχος Καλλιθέας είναι ο καταλληλότερος, έχει αναμορφώσει την Καλλιθέα τόσο σε τεχνολογικά όσο και σε πρακτικά ζητήματα.
Έχει βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Είναι εκείνος που πάντα πρώτος, προσπαθεί να βοηθήσει και να επιλύσει τα προβλήματα των συμπολιτών μας.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Δημήτρης Κάρναβος παρουσίαση Απολογισμού έργου 2019-2023 και κύματος Υποψήφιων Συμβούλων ΄΄Η Καλλιθέα Αλλάζει΄΄ στην γεμάτη από κατοίκους Πλατεία Δαβάκη

Απάντηση