Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα για δύο εβδομάδες

Το κλείσιμο των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Πανελλαδικά, θα εισηγηθεί η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων η οποία εξακολουθεί να συνεδριάζει, καθώς διαπιστώνεται ότι πλέον και στις συγκεκριμένες ηλικίες υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα της τηλεκπαίδευσης θα επεκταθεί ακόμη και στις “κόκκινες” περιοχές όπου λειτουργούσαν δια ζώσης τα σχολεία.

Η απόφαση αυτή κρίνεται λογική καθώς σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ένταξη ακόμη εννέα περιοχών στο βαθύ κόκκινο, και άρα οι μαθητικοί πληθυσμοί που θα μπορούσαν να πηγαίνουν σχολείο θα ήταν μια σημαντική μειοψηφία του συνόλου των μαθητών της χώρας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή θα προχωρήσει και σε συστάσεις προς την Κυβέρνηση ώστε να διευκρινιστεί ότι το “πέταγμα του αετού” θα μπορεί να γίνει την καθαρή Δευτέρα με το sms 6 σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την οικεία του κάθε πολίτη.

Πηγή: news247.grFacebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τα νέα μέτρα που ισχύουν σε όλη τη χώρα λόγω του κορωνοϊού

Απάντηση

Recommended
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η πρόγνωση του καιρού…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: