Καλλιθέα: Επαναλειτουργεί Σύντομα το Ιατρείο αναφοράς Covid Ικανοποιημένοι οι Δήμοι των Νοτίων Προαστίων

Στη συνάντηση που είχε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στο Υπουργείο Υγείας, με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο , τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Γιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και θεμάτων Αλίμου Νίκο Αλεξόπουλο δεσμεύτηκε για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος εξέφρασε την ικανοποίησή του εκ μέρους του ιδίου αλλά και των υπόλοιπων Δήμων  που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας , επιλύθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  σε σύντομο χρονικό διάστημα έτσι οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων , θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Γιώργος Καλαμπαλίκης, Άννα Γιαννάκου Πάσχου

Έτσι οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας κανονικά. .

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Αναβλήθηκαν τα Μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης». Μέχρι πότε και γιατί;

Απάντηση

Recommended
Πριν ακόμα τελειώσει το 2022, ανακοινώθηκε ότι δεν θα ξεκινήσει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: