Επιχειρήσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», (ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ)

 Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχομένη χρονιά η εκδήλωση « ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», (ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ) που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και o Δήμος Καλλιθέας, με την συμμετοχή και στήριξη του Συλλόγου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Ζωής Όραμα (ΠΕΖΟ) και του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 από τις 18:00 έως και τις 12:00 το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, οδός και κείμενο
 Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ και παρείχαν στο ενθουσιασμένο και πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την αγορά της Καλλιθέας , πολλές και γενναιόδωρες προσφορές , μαζί με απρόσμενες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και δροσιστικά και γευστικά κεράσματα .
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, φωτισμός, τρομπέτα, κλαρινέτο, σαξόφωνο, πλήθος και κείμενο
Καθόλη τη διάρκεια του event τη σκυτάλη λάμβαναν εναλλάξ μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαρους και θεματικά ντυμένες κοπέλες, που μοίραζαν εντυπωσιακά μπαλόνια, face painting, δίνοντας έτσι μια επιπλέον νότα διασκέδασης.
Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι έκαναν τα ψώνια τους διασκεδάζοντας .
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, φωτισμός και κείμενο
Μια εκδήλωση που πλέον καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου και γίνεται θεσμός στην πόλη.  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος της Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κος Νίκος Κογιουμτσής και ο ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας κος Ανδρέας Αναστόπουλος.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, κιθάρα, βιολί, ακορντεόν και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Την εκδήλωση μας , τίμησαν με την παρουσία τους,
Ο Δήμαρχος της πόλης μας Κος Κάρναβος Δημήτρης , Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Χατζηθεοδοσίου Γιάννης Ο Α΄Αντιπρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Γρέτζελος Νίκος, Ο Β΄Αντιπρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Κουγιουμτζής Νίκος, Ο Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου Κος Ευσταθίου Κώστας, Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης Κος Μπαρμπάκος Ευάγγελος, Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’ και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης κος Κωστάκης Μανώλης , Η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ Κα Κοσμίδου Ευσεβία,
Ο κοιν. Σύμβουλος Γ’ κοινότητας Κος Τσίργιαλος Πέτρος, Ο κοιν. Σύμβουλος Κος Δημητριάδης Κωνσταντίνος. Η Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Κα Ζαφειρέλλη Άντα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γάμος και κείμενο που λέει "παιδικά eriS Bebe 150 ΕΚΠΤΩΣΕΙ"
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο
Το ΔΣ του ΕΣΚ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τα καταστήματα της πόλης που την υποστήριξαν . Όλοι μαζί συμβάλουμε στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς και της πόλης μας.
MEΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΛΗΛΩΣΗΣ ήταν όπως και το 2022 το ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ HONDOS CENTER Καλλιθέας .
Χορηγοί της εκδήλωσης επίσης ήταν:
LILI DROGERIE, PINK WOMAN, SANTE, ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΗΣΕΩΣ, OCCHIO, PASSAGGIO, ARIS BEBE, ΣΟΒΟΛΟΣ, MAG COFFEE & DRINKS, NUTS 4 COFFE

 

διάβασε και αυτό  Διπλώματα οδήγησης: Στην αναμονή πάνω από 50.000 πολίτες - Να ανοίξουν οι σχολές ζητάει ο κλάδος

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
  Κάθε φορά παρατηρώ κτίρια που μαρτυρούν τη ιστορία της…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: