Σε 10λεπτη στάση εργασίας προχωρά ο ΗΣΑΠ την Τετάρτη. Πότε και γιατί;

Θυμόμαστε όλοι το συμβάν με τον εργαζόμενο του ΗΣΑΠ που έχασε τη ζωή του  από τραγικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε πριν ένα χρόνο κοντά στο σταθμό Ν. Ηράκλειο;

Με πλήρες συγκινησιακό κλίμα και ως φόρο τιμής ακινητοποιημένοι αύριο όλοι οι  συρμοί στους στους τους ΗΣΑΠ για σήμερα Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου.

Παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος από εκείνη την τραγική στιγμή που παρακολούθησε το πανελλήνιο, όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία αλλά υπάρχει μεγάλη χρονοκαθυστέρηση στο τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι έρευνες.

Αυτό το θλιβερό γεγονός είναι μόνο η αρχή για να αντιληφθεί κανείς πως η χώρα μας κατέχει την αρνητική πρωτιά σε εργασιακά ατυχήματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η 10λεπτη στάση δίνει το βήμα στους εργαζόμενους να επανακκινήσουν τον δικό τους επαγγελματικό αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την ενίσχυση της ασφάλειας.

Επομένως, το επιβατικό κοινό σήμερα στις 11:00 το πρωί οφείλει να μην ανησυχεί για την καθυστέρηση των συρμών. Μετά την 10λεπτη διακοπή, τα δρομολόγια θα συνεχίζονται κανονικά.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πέθανε ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Κριμπάς: Ήταν υπέρμαχος του δαρβινισμού

Απάντηση

Recommended
Ο πόλεμος στην Ουκρανία καλά κρατεί και οι φήμες περί υποχωρήσεων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: