ΕλλάδαΕλληνες Καλλιτέχνες

Χάρης Κωστόπουλος στο πάλκο του Ουρανού

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60ετών. Οι συγγενείς του αναφέρουν σε ανάρτηση στη σελίδα στο fb

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία της Μακεδονίας στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζοντας πιάνο και τραγουδά.


Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια. Από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών. Έίχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Το 1986 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Όλα για σένα”. Το άλμπουμ ήταν μεγάλη επιτυχία και καθιέρωσε. Έκτοτε κυκλοφόρησε 15 προσωπικούς δίσκους.

Facebook Comments Box

Απάντηση