ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ευαγγελία Μαυρίδου Μαζί με τον Δημήτρη Κάρναβο για να συνεχίσει το Μέλλον της Καλλιθέας

 Η έμπορος υποδημάτων Ευαγγελία Μαυρίδου απαντά στον Δημήτρη Μπιζιώτα για την υποψηφιότητα της με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου ” Η Καλλιθέα Αλλάζει” αλλά και για την επιχειρηματικότητα.
Θα μπορούσατε με τίτλους να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς κυρία Ευαγγελία Μαυρίδου ;
Ονομάζομαι Ευαγγελία Μαυρίδου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλιθέα και είμαι μητέρα δύο παιδιών.  Έχω δύο αδέρφια και η οικογένειά μου δραστηριοποιείται χρόνια στην Καλλιθέα.
Εργάζομαι από νεαρή ηλικία και απο το 1988 διατηρώ το δικό μου κατάστημα υποδημάτων στην πόλη μου την Καλλιθέα. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως κοινωνικό, πρόσχαρο και ευδιάθετο.
 Στον ελεύθερο χρόνο μου μού αρέσει να ασχολούμαι με δραστηριοτητες οπως κολύμβηση, παραδοσιακοί χοροί και διάβασμα βιβλίων.
 Έχετε χρόνια ένα μαγαζί με παπούτσια στην Καλλιθέα συγκεκριμένα στην Σοφοκλέους 219 , δηλαδή έχετε την ίδια επιχείρηση που είχαν οι γονείς του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η επιχείρηση ;
 Άρχισα απο νεαρή ηλικία να αγωνίζομαι για τα προς το ζην. Ξεκίνησα να εργάζομαι ως πωλήτρια υποδημάτων για 6 χρόνια σε διάφορες επιχειρήσεις. Το 1988 πήρα την απόφαση να ανοίξω το δικό μου μαγαζί στην Καλλιθέα. Παρά τις αντιξοότητες συνεχίζω μέχρι σήμερα να έχω το κατάστημά μου και να είμαι δραστήρια στην επιχείρησή μου. Προσπαθώ συνεχώς να ενημερώνομαι και να εξελίσσω την δουλειά μου. Αγαπώ την επιχείρησή μου και είμαι περήφανη που έχω καταφέρει να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
 Πως και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά και να θέσετε υποψηφιότητα με την δημοτική παραταξη του Δημάρχου Η Καλλιθέα Αλλάζει ;
 Όλα αυτά τα χρόνια η καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο της Καλλιθέας ήταν κίνητρο για την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύω ότι μπορώ να ενστερνιστώ και να συνεισφέρω στην επίλυση προβλημάτων των συνδημοτών μου.Μετά από την τιμητική πρόταση του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ώστε να συμβάλλω  και εγώ στην προσπάθεια της παράταξης η Καλλιθέα αλλάζει να συνεχίσει το δυναμικό έργο στον δήμο μας.
 Αν αύριο το πρωί είστε δημοτική σύμβουλος ποιες θα ήταν τα πρώτα θέματα που θα θέλατε να ασχοληθείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο;
 Στην περίπτωση που εκλεγώ δημοτική σύμβουλος μια από τις προτεραιότητές μου θα είναι η διατήρηση της καθαριότητας και ο τομέας της ανακύκλωσης. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας,  όπου η επιβάρυνση του περιβάλλοντος  έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, να υπάρχει διαρκής ενημέρωση των πολιτών, ώστε η ανακύκλωση να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Επίσης, ως ελεύθερη επαγγελματίας χρονια στην Καλλιθέα, ένα μέλημά μου θα είναι η ενίσχυση και η υποστήριξη των συνοικιακων επιχειρήσεων. Τέλος, θα συνεισφέρω και στην περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτιστικού προγράμματος της πόλης μας.
 Γιατί πιστεύετε ότι  αξίζει μια νέα θητεία για τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο;
 Ο Δημήτρης Κάρναβος έχει αποδείξει μέσα από το έργο του ότι η Καλλιθέα αλλάζει και πρέπει να συνεχίσει να αλλάζει. Έχει καθιερώσει θεσμούς και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη του δήμου μας. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε και στην  ομιλία απολογισμού  υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής σε όλες τις γειτονιές της Καλλιθέας.  Η ανάπλαση της Πλατείας Δαβάκη,  ανάπλαση και  ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης και της κεντρικής αγοράς, η δημιουργία ενός νέου πολυδύναμου χώρου πολιτισμού δίπλα στην Πλατεία Δαβάκη ,  ανάπλαση της όχθης του Ιλισσού. Η έναρξη εργασιών για την ανάπλαση των οδών Δημοσθένους και Δοϊράνης που θα ΄ενώσουν΄ το κέντρο της πόλης με το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος,  το έργο που γίνεται στην καθαριότητα με την μεγάλη ανανέωση του εξοπλισμού και την τοποθέτηση νέας γενιάς υπόγειων κάδων, τα νέα προγράμματα ανακύκλωσης, οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, οι  νέες δράσεις στην κοινωνική πολιτική αλλά και την δουλειά στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στους αθλητικούς χώρους. Μεταξύ άλλων ξεχώρισα το πρόγραμμα ”Βελτίωση ικανοτήτων και διαβίωσης των ΑμεΑ καθώς και το πρόγραμμα φροντίδας των ζώων. Το πιο σημαντικό όμως κατά την γνώμη μου είναι η επαφή που έχει με τον κόσμο, τόσο στους δρόμους και τα καταστήματα της Καλλιθέας όσο και στην ώρα του Δημότη με επισκέψεις δημοτών στο γραφείο του. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει μια νέα θητεία με όραμα και συνέπεια για την Καλλιθέα μας και θα στηρίξω το έργο του.
Facebook Comments Box

Απάντηση