Προγραμματισμένες διακοπές σε Αθήνα, Πειραιά, Αιγάλεω και Άγιο Ιωάννη Ρέντη
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης πραγματοποιεί σήμερα, Σάββατο 22 Αυγούστου 2026, ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο εργασιών στο δίκτυο διανομής. Οι παρεμβάσεις αφορούν εργασίες συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου και, ως εκ τούτου, απαιτούν προσωρινή διακοπή της παροχής ρεύματος.
Οι περιοχές όπου θα σημειωθούν διακοπές
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι διακοπές αφορούν:
- Αθήνα
- Πειραιά
- Αιγάλεω
- Άγιο Ιωάννη Ρέντη
Οι διακοπές δεν αφορούν απαραίτητα το σύνολο των δήμων, αλλά συγκεκριμένα τμήματα και δρόμους. Για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες θα πρέπει να ελέγξουν τον ακριβή προγραμματισμό για τη διεύθυνσή τους στην επίσημη πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ.
Γιατί γίνεται η διακοπή
Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά καθημερινά σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης των δικτύων, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις καθιστούν αναγκαία την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Οι καταναλωτές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η επαναφορά της ηλεκτροδότησης μπορεί να γίνει νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Για λόγους ασφαλείας, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα στοιχεία του δικτύου θα πρέπει να θεωρούνται συνεχώς υπό τάση.
Πού μπορείτε να δείτε τις ακριβείς ώρες
Ο ΔΕΔΔΗΕ διαθέτει ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης, όπου εμφανίζονται η ημερομηνία, η ώρα έναρξης και λήξης, ο δήμος και η ακριβής περιοχή που επηρεάζεται.
Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές στον ΔΕΔΔΗΕ
Σημείωση: Επειδή το πρόγραμμα μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με την εξέλιξη των τεχνικών εργασιών, συνιστάται ο έλεγχος της επίσημης ενημέρωσης του ΔΕΔΔΗΕ πριν από οποιαδήποτε εργασία που απαιτεί ηλεκτρική παροχή.