ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΦΔ Νέα Σεμινάρια δίπλα στον συνάνθρωπο

 Η Κοινσέπ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΦΔ έχει την αγκαλιά της, ανοιχτή σε κάθε συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται και χρειάζεται την βοήθεια μας. Δεν είμαστε πλούσιοι σε χρήματα αλλά σε συναισθήματα. Όλοι μπορούμε μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί και αυτό θέλουμε να το μεταδώσουμε σε κάθε συνάνθρωπο μας και να μεγαλώσει αυτή η όμορφη παρέα. Με βάση την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας ενωθήκαμε και δημιουργήσαμε αυτή την όμορφη ομάδα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η εργασιακή επανένταξη των ανθρώπων που έζησαν τον κόσμο των ναρκωτικών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα όσοι θέλουν να επανενταχθούν στην κοινωνία μας, είναι η ρετσινιά. Μετά από τόση πάλη και τόση ταλαιπωρία, χρήση τοξικών ουσιών, φυλακίσεις, έλλειψη εκπαίδευσης, πίστης στις δυνατότητές τους.

Η ελληνική κοινωνία έχει ακόμη τα στερεότυπα που χρόνια κουβαλάει για τους χρήστες, θέλει να τους κρύψει κάτω απ’ το χαλί, αδυνατεί να κατανοήσει πως είναι άνθρωποι με ευφυία, δεξιότητες και ανάγκες.

Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη στην δική μας “παρέα”. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να κατανοήσουν ότι θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση αυτών των ανθρώπων.

Πρέπει να τους εμπιστευτούμε και να τους δώσουμε το χέρι μας με αγάπη να ξανασηκωθούν και να σταθούν όρθιοι και να ξαναβγούν στην κοινωνία .

Νέος κύκλος Δωρεάν Σεμιναρίων
  • Δωρεάν Σεμινάριο ξυλουργικής που αφορά μαθήματα πάνω στην τέχνη επεξεργασίας του ξύλου. Οι επωφελούμενοι ασχολούνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων κατασκευής επίπλων κουζίνας , δωματίων και τραπεζαρίας.
  • Δωρεάν Σεμινάριο ειδικών μικρό κατασκευών από διάφορα υλικά που αφορά μαθήματα για την απόκτηση δεξιοτήτων για την κατασκευή προϊόντων όπως μπομπονιέρες, λαμπάδες, είδη αναμνηστικών, ημερολόγιών και γενικά εποχικών.
  • Δωρεάν Σεμινάριο αναπαλαιώσεων επίπλων που αφορά μαθήματα πάνω στην τέχνη επεξεργασίας των λούστρων. Οι επωφελούμενοι ασχολούνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων λουστραρίσματος επίπλων .
  • Δωρεάν Σεμινάριο αναπαλαιώσεων εσωτερικών σκαφών–γιοτ. Οι επωφελούμενοι ασχολούνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων περιποίησης των ξύλινων εσωτερικών και εξωτερικών μερών των σκαφών .
  • Δωρεάν Σεμινάριο κατασκευής φερέτρων που αφορά μαθήματα πάνω στην τέχνη της φερετροποιείας . Οι επωφελούμενοι ασχολούνται με την εκμάθηση δεξιοτήτων κατασκευής επίπλων κουζίνας , δωματίων και τραπεζαρίας.
  • Δωρεάν Σεμινάριο εκμάθησης δεξιοτήτων πώλησης προϊόντων
  • Δωρεάν Σεμινάριο Βασικών κανόνων Ναυσιπλοΐας
διάβασε και αυτό  Το ρωσικό Facebook για Έλληνες

 

Website: https://odysseyfd.gr
E-mail: koinsepodysseyfd@gmail.com

Phone: (+30) 210 942 0759

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
 Στις 10:30 το πρωί, έχει ορισθεί η συζήτηση στην Επιτροπή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: