Αγρίνιο: Βιομηχανία κατασκευής λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία

Βιομηχανία μαζικής παραγωγής και τυποποίησης λαθραίων τσιγάρων είχε στηθεί σε αγροτική περιοχή, λίγο έξω από το Αγρίνιο.

Ολόκληρη βιομηχανική μονάδα, κατασκευής και τυποποίησης λαθραίων τσιγάρων, εντόπισε το απόγευμα η Οικονομική Αστυνομία σε αγροτική περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτή τη ώρα είναι σε εξέλιξη η καταγραφή όλων των μηχανημάτων που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, του χύμα καπνού, αλλά και των συσκευασμένων πακέτων.

Η παράνομη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης καπνού ήταν εγκατεστημένη σε αποθήκη έξω από το χωριό Καλύβια, κοντά στο Αγρίνιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ποσότητες του καπνού, αλλά και των έτοιμων προς διάθεση πακέτων, είναι πολύ μεγάλες.

Πριν λίγες ημέρες, είχε γίνει γνωστό ότι ελεγκτές των τελωνείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατόρθωσαν να εντοπίσουν 37,8 εκατομμύρια πακέτα λαθραίων τσιγάρων που έφτασαν στη χώρα με τέσσερα κοντέινερ από τη Συρία. Τα κοντέινερ είχαν εμπόρευμα που είχε δηλωθεί ως «παρασκευάσματα διατροφής».

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πένθος για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη – Έχασε την μητέρα του

Απάντηση

Recommended
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού έχει τεθεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: