ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ…

Ο Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαχρήστος μας έκανε την ακόλουθη καταγγελία η οποία αναφέρει για την κατάσταση που υπάρχει στη Καλλιθέα σήμερα Συγκεκριμένα μας δήλωσε :

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Εικόνες ντροπής για τον πολιτισμό και την πόλη μας. Μέρα μεσημέρι απέναντι από το Ληξιαρχείο Καλλιθέας. Άνθρωποι παρκάρουν το φορτηγάκι τους, κρεμάνε κουβέρτες και ρούχα στα κάγκελα του Δημοτικού Πάρκου της πλατείας Δαβάκη, απλώνουν τα οικιακά τους σκεύη στο πεζοδρόμιο και μαγειρεύουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καταστηματαρχών και των κατοίκων…. Μέρα μεσημέρι απέναντι από το Ληξιαρχείο Καλλιθέας δίπλα στο Δημαρχείο.

Ενημερώνεται για το συμβάν αυτό από τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους ο Δήμαρχος Δημ. Κάρναβος αλλά κατά τη γνωστή και πάγια τακτική του παραπέμπει το θέμα ως αναρμόδιος (!!!!) σε άλλους.……αρμοδίους παράγοντες. Δυστυχώς κανείς δεν εμφανίστηκε από πλευράς του Δήμου προκαλώντας την θυμηδία και την αντίδραση των καταστημάτων και των νοικοκυριών.

Ως κάτοικος της περιοχής αλλά και με την ιδιότητα μου ως Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ πήρα την πρωτοβουλία και ενημέρωσα τηλεφωνικά τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για το συμβάν.

Η αστυνομία ευτυχώς έφτασε σε λίγα λεπτά και «οι καταληψίες» του πεζοδρομίου απομακρύνθηκαν. Κύριε Δήμαρχε επιτέλους ασχοληθείτε με την πόλη, τους πολίτες και τα προβλήματά τους. Η αδράνεια, το τέλμα, η ένοχη σιωπή, ο ερασιτεχνισμός και η ανικανότητα έχουν όρια.

Facebook Comments Box

Απάντηση