Κοινωνία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις της Ρεβέκκας Σοφίας Νακλίογλου

Η αλλαγή στο σκηνικό αυτή τη βδομάδα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ο Άρης μπαίνει στον πύρινο Τοξότη και μας δίνει νότες χαράς.

Στον λογικό και γήινο Αιγόκερω περνάει λίγες ώρες αργότερα ο Ερμής κάνοντας την καθημερινότητά μας πιο πρακτική, τη σκέψη μας πιο ορθή και την επιχειρηματολογία μας πιο βάσιμη. Αλλαγή στην ενέργεια λοιπόν με αποκορύφωμα την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς, στους επικοινωνιακούς Διδύμους, με τη συμμετοχή του Δία από τον Υδροχόο.

ΔΕΥΤΕΡΑ Ο Άρης στον φλογερό Τοξότη σηματοδοτεί και την πλέον χαρούμενη εποχή του χρόνου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω και η επικοινωνία βρίσκει τα πατήματα της.
ΤΡΙΤΗ Σε όψη τριγώνου ο Ερμής και η Σελήνη από Αιγόκερω και Ταύρο αντίστοιχα, θα δώσουν μία μέρα πρακτική, με ευκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας.
ΤΕΤΑΡΤΗ Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο κάνει τη διάθεσή μας καρδιογράφημα, ενώ ουρανοκατέβατα γεγονότα μας φέρνουν σύγχυση.
ΠΕΜΠΤΗ  Οι δύο κυρίες του ζωδιακού συναντιούνται σήμερα με τον Πλούτωνα να παρεμβάλλεται. Έτσι λοιπόν η Σελήνη από τον Ταύρο συναντά διαδοχικά Πλούτωνα και Αφροδίτη σε όψη τριγώνου από τον Αιγόκερω και η ερωτική διάθεση είναι διάχυτη.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων υποδέχεται σήμερα τη Σελήνη που προετοιμάζεται για την πανσέληνο. Άγχος και νεύρα μες στο πρόγραμμα.
ΣΑΒΒΑΤΟ  Η σελήνη στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και οι συναισθηματικές ανασφάλειες χτυπούν κόκκινο ειδικά για το μεταβλητό σταυρό (Δίδυμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθείς)
ΚΥΡΙΑΚΗ Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων Τοξότη και τα φώτα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Άγχος και ανασφάλεια. Όχι βιασύνη! Όχι εξιδανίκευση, όχι λάθος αποφάσεις. Ο χρόνος θα δείξει που πρέπει να επενδύσουμε και πού όχι!
Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Κορωνοπάρτι στα Χανιά – Βαρύτατα πρόστιμαΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Αναλυτικά τα 169 σημεία σε όλη την χώρα- Ο ΕΟΔΥ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: