Νέα Αντιδήμαρχος ΚΕΠ η Βούλα Κοσμίδου

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με την σχετική υπ. αρ. 364/2023 απόφαση του, ορίζει τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» κ. Ευσεβία Κοσμίδου – Πρέντζα, ως Αντιδήμαρχο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας, με θητεία μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου. Συγκεκριμένα η υπ. αρ. 364/2023 ορίζει ως εξής:

την κ. Κοσμίδου – Πρέντζα Ευσεβία, άμισθη Αντιδήμαρχο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και της μεταβιβάζουμε καθ’ ύλην τις αρμοδιότητες της αντίστοιχης οργανικής μονάδας του Δήμου, ήτοι:

  • Διεύθυνση Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.)

Η Αντιδήμαρχος υπογράφει όλα τα έγγραφα, αποφάσεις, δικαιολογητικά και πράξεις που σχετίζονται με την ανατιθέμενη καθ΄ ύλην αρμοδιότητα. Η κ. Κοσμίδου – Πρέντζα Ευσεβία είναι Εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση της κ.Βούλα Κοσμίδου

Με ανάμεικτα συναισθήματα, αποδέχθηκα τη θέση της άμισθης Αντιδημάρχου των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας. Με χαρά, γιατί αποτελεί ύψιστη τιμητική θέση και αναγνώριση των προσπαθειών μου, με λύπη, καθώς πραγματοποιείτε έπειτα από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στο φίλο, συνεργάτη, συνοδοιπόρο για δέκα χρόνια, αείμνηστο Λάζαρο. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στα νέα καθήκοντα.
Ευχαριστώ το Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα νέα μέτρα στον Τουρισμό.

Απάντηση

Recommended
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: