ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΠεριφέρειες

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα η Βίκη Ανδρικοπούλου μαζί με Γιώργο Πατούλη

  Την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου δημοτική σύμβούλου και πρ. Αντιδημάρχου Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου για την Περιφερειακή Ενότητα του Νότιου Τομέα με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε ο  Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Πατούλης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, κουστούμι, γραφείο και κείμενο που λέει "KH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΤΙΚΗ"
 Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, Πέτρου και Παύλου σήμερα, των ΑΓΙΩΝ Αποστολων.
ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ…..για την τιμή που μου έκανε ο Περιφερειαρχης Γιωργος Πατουλης, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ με τον Συνδυασμό του «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» στους δέκα δήμους του Νότιου Τομεα (Π.Φαληρο, Καλλιθεα, Νεα Σμυρνη, Άγιος Δημητριος, Γλυφαδα, Αλιμος, Αργυρουπολη- Ελληνικο, Μοσχάτο-Ταύρος).Αυτοδιοικητικές Εκλογες 8 Οκτωβρίου.
Σας Ευχαριστω για την αγάπη σας ολα αυτά τα χρονια και τη στήριξη σας ψηφίζοντας με στο δήμο Π.Φαληρου πάντα σε υψηλές θέσεις και συνεχιζω απο τον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Β’ Με την Πεποίθηση πως θα σας έχω και πάλι συμπαραστάτες μου ώστε να δώσουμε λυσεις στα πολλά προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ΜΑΖΙ!
Ποια είναι η Βίκυ Ανδρικοπούλου

 Η Βίκυ Ανδρικοπούλου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα από το 1989 και είναι ουσιαστικά «παιδί» των τηλεοπτικών μέσων. Μέλος της Ένωσης Συντακτών από το 1994 με μακρά πορεία εδώ και 24 χρόνια. Η απαρχή της τηλεοπτικής της καριέρας έγινε στο Κανάλι 5, ακολούθως στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ όταν έκανε το ντεμπούτο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Αργότερα δούλεψε στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ επί 6 χρόνια και συνέχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα ως επικεφαλής γραφείων τύπου στον Όμιλο Βαρδινογιάννη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού όταν ήταν Υπουργός ο Γιώργος Λιάνης. Κατόπιν στο Υπουργείο Μεταφορών ως σύμβουλος επικοινωνίας στον τότε Υπουργό Μιχάλη Λιάπη, συνέχισε δίπλα του στην ίδια θέση στο Υπουργείο Πολιτισμού και πάλι επί Υπουργίας Μιχάλη Λιάπη. Ακολούθησε την επιτυχημένη πορεία της ως σύμβουλος επικοινωνίας σε υπουργικά γραφεία και όταν ήταν Υπουργός Υγείας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπήρξε το δεξί του χέρι, αναλαμβάνοντας όλες τις καμπάνιες που έτρεξαν από το Υπουργείο Υγείας, με διεθνή προβολή.
Η Βίκυ Ανδρικοπούλου είναι ένα εξαιρετικά εργατικό άτομο και γι’ αυτό όλος της ο βίος περιλαμβάνει δύο μεγάλες και δύσκολες διαδρομές, εκείνες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.

διάβασε και αυτό  Η Ναυτιλία πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα

Στην αντίστοιχη χρονική περίοδο που έχτιζε το όνομά της στην δημοσιογραφία, δημιουργούσε αίσθηση με την παρουσία της στα κοινά του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. 25 χρόνια συνεχόμενης εκλογής και πάντα στις πρώτες θέσεις σε ψήφους στην προτίμηση στο πρόσωπό της, έγραψε τη δική της ιστορία. Η εν λόγω πορεία της στο δήμο μας είναι λίγο έως πολύ γνωστή, καθώς εδώ και 25  χρόνια από διάφορα πόστα ευθύνης – 13 εξ αυτών στη θέση μάλιστα της Αντιδημάρχου – υπηρετεί το γενικό καλό με συναίσθηση καθήκοντος και αφοσίωση. Με τη θέλησή της για έργο, και παράλληλα με τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Την γνωρίζετε! Μαζί αγωνιστήκατε για να αλλάξετε τόσο την ποιότητα ζωής όσο και την εικόνα του τόπου μας, ενός τόπου που όλοι τόσο αγαπάμε. Αφουγκράζεται όλα αυτά τα χρόνια τις ανάγκες της εγγύτερης όσο και ευρύτερης περιοχής μας και έχει χτίσει με τους περισσότερους συνδημότες σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης, αμοιβαίου σεβασμού και ειλικρινούς φιλίας. Όλοι γνωρίζουν πως είναι καθημερινά στο πλευρό όλων όσων την έχουν ανάγκη και ότι το γραφείο της είναι ανοιχτό στο κοινό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι την φωνάζουν με το μικρό της όνομα – Βίκυ!
Ουσιαστικά επί προεδρίας της επανιδρύθηκε η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Π. Φαλήρου. Την ανέλαβε ασθματική και την εμπλούτισε, την εξωράισε, την παρέδωσε ένα πραγματικό κόσμημα! Λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκε και η δεύτερη λαϊκή Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη. Κατάφερε να εξασφαλίσει τεράστιες δωρεές βιβλίων και για τις δύο βιβλιοθήκες και έχει κάνει πλήθος δωρεών ώστε να δημιουργηθούν ή και να επανδρωθούν σχολικές βιβλιοθήκες αλλά και βιβλιοθήκες σε παραμεθόριες περιοχές, ακόμη και σε σωφρονιστικά ιδρύματα.
Το έργο της χαρακτηρίζεται δικαίως ως πολισχιδές και πολυεπίπεδο. Με απίστευτες δωρεές που εξασφάλισε από δημοσιογραφικούς οργανισμούς και τράπεζες κατάφερε να ανακαινίσει εκ θεμελίων κυριολεκτικά τον μεγαλύτερο και μοναδικό βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Π. Φαλήρου, επί Προεδρίας της. Το κόστος της ανακαίνισης άγγιξε τα 70.000 ευρώ και δεν ξοδεύτηκε ούτε ένα ευρώ από τον Δημοτικό προϋπολογισμό!
Διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία επί 20 χρόνια στον Δήμο Π. Φαλήρου σχεδόν όλες τις παρουσιάσεις βιβλίων επώνυμων συγγραφέων, ποιητών, καθηγητών πανεπιστημίων, εικαστικών. Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων εξαιρετικού επιπέδου διοργανώθηκαν στο Παλαιό Φάληρο χάρη στη Βίκυ Ανδρικοπούλου και βάζοντας πάντα μπροστά τις προσωπικές της γνωριμίες, το τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο που έχει προίκα στη ζωή της, πλήθος θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δωρεά προς όλους τους συνδημότες, μέσα από την καρδιά της η προαγωγή του πολιτισμού, που η ίδια πρεσβεύει.
Ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών επί σειρά ετών στο Δήμο Π. Φαλήρου πρωτοστάτησε στη μηχανογράφηση των υπηρεσιών του Δήμου. Κατασκευάστηκε η «πύλη εισόδου» του Δήμου, όπου οι Δημότες μπορούν εδώ και χρόνια να καταθέτουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους στο Δήμο Π. Φαλήρου.
Ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου τα 2,5 τελευταία χρόνια έφερε στο Δήμο 3 μεγάλα χρυσά  βραβεία – 3 μεγάλες διακρίσεις. Τα δύο πρώτα για τον εξαιρετικό Βοτανόκηπο του Πάρκου Φλοίσβου και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος σημασίας θέματος της καταπολέμησης και αντιμετώπισης των κουνουπιών, σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.  Τώρα μόλις απονεμήθηκε στην υπηρεσία της και το 3ο μεγάλο βραβείο στην κατηγορία Αστική Βιωσιμότητα ΙΙ – Πράσινο και Αστική Ανάπλαση με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας!
Και συνεχίζει!
Η Βίκυ Ανδρικοπούλου ξεχώρισε επίσης όλων για τη μεγάλη εθελοντική προσφορά που τη χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα περισσότερο από ποτέ. Το μεγάλο της πάθος για τα αδέσποτα ζώα την έκανε να ηγηθεί  ως Πρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου του Δήμου Π. Φαλήρου, κάνοντας σύνθημά της «ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ». Το κατάφερε και αυτό!!

διάβασε και αυτό  Τι προβλέπεται για την άδεια ειδικού σκοπού

Η BIKY ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου είναι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια με τον εξαιρετικό συνάδελφο Δημήτρη Τρίκα και έχουν μαζί μία κόρη την Αθηνά-Μανταλένα  .
Ως άνθρωπος είναι εργατική, δυναμική, αφοσιωμένη και ασυγκράτητη. Ωστόσο, αυτό το γεγονός την έχει φέρει αντιμέτωπη και με πολλές και πολυεπίπεδες δυσκολίες. Με σύνεση και ειλικρίνεια έχει κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές στριφνές καταστάσεις κι έχει κατορθώσει να φέρει εις πέρας, αν όχι όλες, τουλάχιστον τις περισσότερες εξ αυτών. Έχει αγωνιστεί για το κοινό καλό, αλλά και για τη διόρθωση πολλών κακών κεκτημένων και στρεβλώσεων, που κάποιους βολεύει η διαιώνισή τους. Όσοι την γνωρίζουν καλά, αναγνωρίζουν πως καθόλη τη διάρκεια της πορείας της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπάθησε να δώσω τον καλύτερο εαυτό της και να μην απογοητεύσει κανέναν. Να κάνει ό,τι περνάει από τη δική της δικαιοδοσία με στόχο να βελτιώσει και να ρυθμίσει, να αλλάξει και να δημιουργήσει. Μα και να παραμείνει ταυτόχρονα φερέγγυα και να μην αλλοιώσει τη σχέση της με κανέναν συνδημότη, τάζοντάς του τα ανέφικτα. Αυτό θα ήταν πολύ εύκολο, αλλά άκρως ανέντιμο.

Από το πόστο που κάθε φορά τής έχει δοθεί, και που πολλές φορές έχει αποτελέσει και μία νέα πρόκληση, γίνεται κοινωνός των ανησυχιών, αλλά και των αντιδράσεων σε ό,τι αφορά τη στατικότητα σε κάποια ζητήματα που κουράζουν την κοινωνία. Αλλά και άλλων θεμάτων, των οποίων η υλοποίηση δυσχεραίνεται από διάφορες καταστάσεις και από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, με αποτέλεσμα να επιβραδύνονται οι όποιες ήδη δρομολογημένες βελτιώσεις. Αυτό κουράζει τον συμπολίτη, που πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει εργαστεί προς το συμφέρον του. Ακόμη, ακούει παράπονα σχετικά με την κατηγοριοποίηση του δήμου σε ζώνες-φιλέτα και ζώνες β΄κατηγορίας. Όλοι ωστόσο γνωρίζουν πως για εκείνη πρωταρχική σημασία έχει η εξυπηρέτηση ΟΛΟΥ του δήμου ως σύνολο, κι όχι μερικών τμημάτων αυτού. Δεν θα αρκεστεί λοιπόν στο ό,τι άριστο έχει ήδη επιτευχθεί με τόσους κόπους από τον νυν δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη, που τόσα χρόνια είναι στο πλευρό του, γι αυτό και ακούραστα καθημερινά δίνει το παρών και τον αγώνα για τα επιμέρους ζητήματα που χρήζουν θεραπεία. Μιλά τη γλώσσα της ειλικρίνειας και αυτό τής έχει δώσει τόσα χρόνια την ψήφο εμπιστοσύνης όλων εκείνων που γνωρίζουν πως μπορούν να βασίζονται σε αυτήν. Γνωρίζουν πως είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, και πως θα βάλει τα δυνατά της – και φορές θα καταφέρει, για χάρη όλων, το ακατόρθωτο…

διάβασε και αυτό  Γήπεδο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έπεσαν οι υπογραφές
Facebook Comments Box

Απάντηση