ΑθλητισμόςΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

H Βανέσσα Μαραγκού υποψήφια στην 3η Κοινότητα με την παράταξη «Η Καλλιθέα αλλάζει» του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου

Αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα της Ανεξάρτητης Κοινοτικής Συμβούλου Βανέσσας Μαραγκού με την παράταξη του Δημάρχου
Καλλιθέας «Η Καλλιθέα αλλάζει» , στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου .
Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2022 , η ανεξαρτητοποίηση της από την παράταξη του Κώστα Ασκούνη , αφήνοντας αιχμές πέρυσι στην δήλωση της ότι «η Καλλιθέα χρειάζεται για το μέλλον της , ανανέωση σε ανθρώπους και ιδέες για να μπεί με δυναμισμό σε μια εποχή προόδου » Αξίζει να σημειωθεί , ότι η αποχώρηση της Βανέσσας Μαραγκού από την παράταξη του Κώστα Ασκούνη , έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία , καθώς ήταν η πρώτη σε σταυρούς κοινοτική σύμβουλος της παράταξης , έχοντας λάβει 457  σταυρούς στη βόρεια Καλλιθέα στις εκλογές του 2019.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και η Βανέσσα Μαραγκού ανακοίνωσαν την συνεργασία τους , καθώς η Ανεξάρτητη Κοινοτική Σύμβουλος θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει», στις Δημοτικές εκλογές 2023.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος επεσήμανε στην δήλωση του:
«Υποδέχομαι με χαρά την συστράτευση της Βανέσσας Μαραγκού , μαζί μας στον κοινό αγώνα για τη Δημοτική μας παράταξη «Η Καλλιθέα αλλάζει». Η πολυσχιδής επαγγελματική και κοινωνική της σταδιοδρομία , θα συνεισφέρει στη σύγχρονη Καλλιθέα του εθελοντισμού , του αθλητισμού και του πολιτισμού , στη πόλη άξια της ιστορίας της και των ανθρώπων της»

Η κ. Βανέσσα Μαραγκού δήλωσε στην Κalithea Press : «Στέκομαι στο πλευρό του κ. Δημήτρη Κάρναβου γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και έκανε έργα ουσίας , όχι βιτρίνας . Για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την Καλλιθέα που μας αξίζει . Την Καλλιθέα της καρδιάς μας !!!»

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Εκδήλωση Κώστα Ασκούνη με τίτλο Πάρε την Καλλιθέα στα Χέρια σουΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: