Περιφέρειες

Αναβάθμιση της Λεοφώρου Θησέως από την Περιφέρεια Αττικής

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως)  στην Καλλιθέα, μετά τις εργασίες βελτίωσης που έκανε η Περιφέρεια Αττικής.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, σε όλο το μήκος του κεντρικότερου οδικού άξονα της Καλλιθέας, που ξεκινάει από τη γέφυρα του Κουκακίου και καταλήγει στην παραλιακή. Συνολικά είναι 4 χιλιόμετρα και ασφαλτοστρώθηκε και στα δύο ρεύματα τριών λωρίδων.

Η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) διαθέτει πλέον, νέο τάπητα με υψηλές προδιαγραφές αντιολισθηρότητας, που αναβαθμίζει την ποιότητα κύλισης και βελτιώνει την πρόσφυση των ελαστικών των οχημάτων.

Επιπλέον, έχει ήδη ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του υφιστάμενου φωτισμού με  πλήρως διαχειριζόμενα φωτιστικά led υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας τουλάχιστον κατά 60%.

Το εν λόγω οδικό δίκτυο, παραδόθηκε στην κυκλοφορία, με την ολοκλήρωση μεγάλων και ευδιάκριτων διαγραμμίσεων, σε όλο το μήκος του δρόμου, καθώς και με τον εξωραϊσμό και την επιμελή συντήρηση της πράσινης νησίδας, η οποία προσφέρει μια ιδιαίτερα αναβαθμισμένη αστική περιβαλλοντική αισθητική.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Συνεδρίαση live ΚΕΔΕ Τετάρτη 1 Νοέμβριου

Απάντηση