Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου στην Εθνική Οδό Κορίνθου–Πατρών, με έναν 52χρονο οδηγό νταλίκας να χάνει τη ζωή του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 93ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Στη συνέχεια, το βαρύ όχημα βγήκε εκτός οδοστρώματος και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, όπου ανετράπη.

Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα ο 52χρονος

Από τη σφοδρότητα της ανατροπής, ο οδηγός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα της νταλίκας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου, προκειμένου να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό του 52χρονου, καθώς και περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, οχήματα της Ολυμπίας Οδού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την καμπίνα  της νταλίκας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 52χρονος έχασε τον έλεγχο της νταλίκας δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προηγήθηκε της εκτροπής και της ανατροπής του οχήματος.

Το νέο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο, με έναν ακόμη επαγγελματία οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στον δρόμο.

Από Newsroom