Θεοδωρικάκος: Θα επανδρωθεί με 25 ακόμα αστυνομικούς το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και 1 περιπολικό κατά τη νυχτερινή βάρδια

Με 25 αστυνομικούς -άνδρες και γυναίκες- θα ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας από αρχή Νοέμβρη, όπως είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας. Επίσης, σύμφωνα με τον Υπουργό, το Τμήμα θα ενισχυθεί με ένα περιπολικό κατά τη νυχτερινή βάρδια (00.00-06.00 π.μ.).  

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τόνισε για την αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Καλλιθέας και Υπουργείου. Επεσήμανε τέλος ότι εμείς σαν Υπουργείο θα είμαστε δίπλα στην Καλλιθέα και ετοιμάζουμε μια σειρά δράσεων όπως και σε άλλους δήμους που θα έχει αποτέλεσμα. 

Η επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας με ακόμα 25 αστυνομικούς γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αστυνομίας στην Αττική με 1.026 αστυνομικούς και 100 περιπολικά (από τα μεσάνυχτα έως το ξημέρωμα), που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την καταπολέμηση της παραβατικότητας και την ασφάλεια των πολιτών.  

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. 

Ολόκληρη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου σε εκπροσώπους του Τύπου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας:

«Καλημέρα σε όλους.

Από την πρώτη μέρα κοντά στα Αστυνομικά Τμήματα, στις γειτονιές, στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι πολίτες μας ζητούν ασφάλεια, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και για αυτό ζητούν και δικαίως, πολύ περισσότερη παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές.

Σήμερα είμαστε εδώ στην Καλλιθέα και από δω ανακοινώνουμε ότι, από 1η Νοεμβρίου έχουμε τη δυνατότητα πλέον και γίνεται πράξη, να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις νυχτερινές ώρες, στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 12 με 6 τη νύχτα 100 πρόσθετα στελεχωμένα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, θα περιπολούν στις γειτονιές, για να συμβάλλουν στο αίσθημα ασφάλειας.
Αυτό γίνεται πράξη, διότι από τη Δευτέρα ξεκινάει η πρόσθετη στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με 1.026 άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

διάβασε και αυτό  Συμβόλαιο Θανάτου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στο Γέρακα

Είναι 306 αγόρια και κορίτσια που τελειώνουν τη Σχολή Αστυφυλάκων και ορκίζονται αυτή την Κυριακή, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολό τους στα Αστυνομικά Τμήματα και ένας μικρός αριθμός στα Μ.Α.Τ. και στην Τροχαία, καθώς και 720 Δόκιμοι που μέσα στο μήνα, προς το τέλος του μήνα, θα πάνε στα Αστυνομικά Τμήματα. 1026 περισσότεροι άντρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. 100 στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Ασφάλεια για όλους, Ασφάλεια παντού.

Ευχαριστώ πολύ». 

Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο κ. Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα. 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Γ. Πατούλης: «Συμβάλλουμε στην εξωστρέφεια της Αττικής και δημιουργούμε δίαυλους…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: