Η πρώτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας

«Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια των Ελληνίδων και των Ελλήνων που και πάλι ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή. Με την ψήφο τους έδειξαν ότι αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια έχει Την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτό δύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν ψηφοφόροι και το ζήτησα με τρόπο εμφατικό και μαζί της αν και κάτι ακόμα θα τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες και μια Ελλάδα ισχυρή. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα νίκησε το διχασμό. Είμαι περήφανος αλλά και συγκινημένος καθώς αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη που εναποθέτει στους όμως μου σε ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό».

«Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Πιο τολμηρή για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμα από την Ευρώπη. Πρώτος εγώ ξέρω πόσο πολλή δουλειά έχουμε μπροστά μας. Χρειάζεται μία κυβέρνηση που πραγματικά να πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και που να μπορεί να τις υλοποιήσει. Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα μας. Διατηρώντας όμως σταθερή την άποψή μου ότι τα μαθηματικά της απλής αναλογικής παραπέμπουν σε κομματικά παζάρια και τελικά καταλήγουν σε αδιέξοδα. Ο πολιτικός σεισμός που εκδηλώθηκε σήμερα μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τις διαδικασίες για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο της πως την πατρίδα μας να έχει το συντομότερο δυνατό έμπειρο χέρι στο τιμόνι της. Αυτό άλλωστε δήλωσαν και οι πολίτες εγκρίνοντας την επιλογή της αυτοδυναμίας Ελλάδας και της αυτοδυναμίας νέας Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούριος».

διάβασε και αυτό  Γέροντας Ιωσήφ Είναι ο καιρός εκπλήρωσης των Προφητειών

Και πρόσθεσε: «Χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ. Με κινητήρια δύναμη το σχέδιο για την Ελλάδα του 2027 και με πίστη στο σχέδιο μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για την εμπιστοσύνη. Απευθύνομαι σε όσους δίστασαν να κάνουν το βήμα γιατί τις μεγάλες αλλαγές της φέρνουν οι μεγάλες πλειοψηφίες. Και της πραγματοποιούν μόνο ισχυρές κυβέρνησης. Προχωράμε σταθερά τολμηρά και μόνο μπροστά».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών  …
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: