Αθλητισμός

Πρώτη στην Ευρώπη η ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας για 4 η φορά

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας΄.

Η Αθλητική Ενωση Αστυνομικών Ελλάδας κατέκτησε για 4η φορά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στον μεγάλο τελικό την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Γερμανίας με σκόρ 71-65 στη Λιμόζ της Γαλλίας, καθιστώντας την ομάδα υπερδύναμη στην Ευρωπαϊκή Καλαθοσφαίριση.

Ο Υπουργός τους ευχαρίστησε και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα και τιμητική άδεια, ενώ οι καλαθοσφαιριστές της ΕΛ.ΑΣ χάρισαν στον κ. Θεοδωρικάκο μια μπάλα του μπάσκετ με τις υπογραφές τους.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα παλικάρια της ομάδας μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία για τέταρτη συνεχή φορά ήρθαν πρώτοι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι πρότυπα για τους αστυνομικούς μας, είναι πρότυπα για όλα τα νέα παιδιά. Προβάλλουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην Ελληνική Αστυνομία. Για να αθλούνται όλο και περισσότεροι αστυνομικοί με συστηματικό τρόπο και να διευκολύνονται οι πρωταθλητές μας για να έχουν μεγάλες επιτυχίες».

πηγή www.mopocp.gov.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Super league 2:Aναβλήθηκε το Καλλιθέα-Ρόδος

Απάντηση

Recommended
Το «Μίτος», το Εθνικό Μητρώο Διαδικασιών, που αποτελεί μια σημαντική μεταρρύθμιση…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: