Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών Ιωάννης Αγγελόπουλος θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη του Συνδέσμου που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της γείτονας χώρας και της Συρίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

φώτο ο πρόεδρος του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών, Ιωάννης Αγγελόπουλος με  το μέλος του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών, Γεώργιο – Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο, Δημοσιογράφος

μας απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου

” Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αθηνών ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την γείτονα χώρα. Η συγκέντρωση βοήθειας σε τρόφιμα, ρουχισμό και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό (υπερβαίνει το ποσό των 7000 ευρώ σε τιμολογημένη αξία). παραδόθηκε με επιτυχία στο Δημαρχείο Αθηνών παρουσία του Προέδρου του ΣΕΑΝ Αθηνών Κου
Ιωάννη Αγγελόπουλου και μελών του ΔΣ.  Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων, τον Δ/ντή του γραφείου του Κο Ιωάννη Πουλόπουλο, και τους εργαζόμενους στα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και τη Δημοτική Αστυνομία του Δημαρχιακού μεγάρου για την ένθερμη διευκόλυνσή τους στη φορτοεκφόρτωση της αποσταλθείσας βοηθείας μας.
Ως ΣΕΑΝ Αθηνών δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας, όποτε και όπου απαιτηθεί, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική συνεισφορά των Εφέδρων Αξιωματικών.

Για τον
Σ.Ε.Α.Ν. Αθηνών

-Ο-
Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Αγγελόπουλος

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ στηρίζουν Ελλάδα Λαβρόφ και Εσκενάζι στην Αθήνα

Απάντηση

Recommended
 Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Καλλιθέας Παναγιώτης Κοττέας δεν χαρακτηρίζεται για τα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: