Συνελήφθη δάσκαλος ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες Δημοτικού

Καταγγελία γονέων τριών μαθητριών Δημοτικού Σχολείου, ανέφερε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με αποστολέα εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ίδιο Σχολείο που φοιτούσαν οι ανήλικες

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ύστερα από καταγγελία γονέων 55χρονος εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διδάσκων σε Σχολείο της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες, κάτω των 15 ετών, Τάξης του Δημοτικού .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος δάσκαλος, γονέας δυο ανηλίκων και ο ίδιος , φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στις τρεις μαθήτριες, μέσω εφαρμογής . Μία από τις ανήλικες ενημέρωσε τους γονείς και ύστερα από επικοινωνία και με άλλους γονείς απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια. Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του, ενώ κατασχέθηκαν το laptop, και το κινητό τηλέφωνό του .

Σε βάρος του εκπαιδευτικού, σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων -λόγω της ιδιότητάς του- και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή (25/05).

Πηγή: nantiareport.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Ιώνας Δραγούμης- Η Δολοφονία

Απάντηση

Recommended
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ.…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: