Η Καλλιθέα στα πλαίσια της Πέμπτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της super league 2 επικράτησε 2-0 της ομάδας του Ηροδότου στο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ η Καλλιθέα με τη νίκη της εξασφάλισε την πρώτη θέση. Τα γκολ για την ομάδα της Αττικής σημείωσαν ο Μουνιέ και ο Ποζατζιδης στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Παναθηναϊκός Β και ο Καραϊσκακης Άρτας έμειναν Ισόπαλοι με τελικό σκορ 2-2.
Η Καλαμάτα νίκησε τον Εργοτέλη 2-0 πραγματοποιώντας την δεύτερη σερί νίκη της στον όμιλο.Ο Λεβαδειακός επικράτησε με ευκολία του ΟΦ Ιεραπετρας 3-1 Και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα της Ρόδου. Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Επισκοπή και τα Χανιά. Παράλληλα η Ρόδος κέρδισε 4-1, χωρις ιδιαίτερη δυσκολία την Ζάκυνθο η οποία έχει μηδέν βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ Β και Αστέρα Βλαχιώτη αναβλήθηκε καθώς στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη βρέθηκαν οκτώ κρούσματα κορονοϊού.
Τελος, ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν οι ομάδες της Κηφισιάς και του Διαγόρα σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ένταση και φάσεις.
ρεπορτάζ Αγγελική Χρήστου