Ελλάδα

Πέθανε από καρδιά ο αδερφός Στέλιου Ρόκκου Νίκος

Ανείπωτη θλίψη για τον Στέλιο Ρόκκο, που έχασε ξαφνικά τον αδερφό του Νίκο, ο οποίος είχε πάει για ψαροντούφεκο σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου. Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος έχασε το αδελφό του Νίκο, ενώ τον Ιούνιο του 2021 έφυγε από την ζωή και ο άλλος του αδερφός σε ηλικία 50 ετών από ανακοπλή καρδιάς.

Ο Νίκος Ρόκκος είχε βγει για ψάρεμα με το καΐκι του το πρωί του Σαββάτου και για πολλές ώρες δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Αυτό έκανε τους δικούς του ανθρώπους να κινητοποιηθούν, καλώντας το Λιμεναρχείο της περιοχής.

Οι άνδρες του Λιμενικού μετά από μεγάλη έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν το καΐκι του Νίκου Ρόκκου, τον εξοπλισμό και τα προσωπικά του αντικείμενα. Τότε ειδοποιήθηκαν οι δύτες για να συνδράμουν στην έρευνα.

Τελικά, ο 50χρονος, ψαράς στο επάγγελμα, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Ρόκκος είχε ανεβάσει στα Social Media μερικές φωτογραφίες από τις εργασίες που πραγματοποίησε στο καΐκι του με την λεζάντα «έτοιμος».

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία καθώς ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπης Λήμνου.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στα Social Media τονίζοντας ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε τον πήρε κοντά της

Facebook Comments Box

Απάντηση