Σπάνιες μοτοσυκλέτες αντίκες φιλοξένησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Πασαλιμάνι ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο της διεξαγωγής του FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021. Οι συμμετέχοντες οδηγοί, λάτρεις της κλασικής μοτοσυκλέτας απ’ όλη την Ευρώπη, διέσχισαν με τις μηχανές τους την οδό Πειραιώς για να καταλήξουν στο Πασαλιμάνι.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τις θαυμάσει από κοντά από τις 14.00 έως τις 19.00. Μάρκες και μοντέλα που δεν υπάρχουν πια, όπως Motosacoshe (Μοτοσακό), Gilera προπολεμικές, Moto Guzzi (που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια), Harley Davidson και Henderson, άλλα και Velocette, Sarolea, Vincent, BSA και πολλά ακόμα θρυλικά μοντέλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ανέφερε σχετικά: «Με χαρά υποδεχόμαστε στην πόλη μας το FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021, μια διεθνή διοργάνωση, με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ακόμα μια δράση, στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειάς μας να προβάλουμε και να αναδείξουμε την πόλη μας ως τουριστικό προορισμό. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τη φιλοξενία εκδηλώσεων στην πόλη μας, που μετατρέπουν τον Πειραιά σε πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες».

Το FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021 διοργανώνεται από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας MOTORCYCLE REPUBLIK και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του Δήμου Αθηναίων, της ΚΕΔΕ και της Unesco.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΕΥΗ ΔΕΝΑΞΑ

Facebook Comments Box

Από Astarte1

Η Χριστιάνα Θεοφάνους γεννήθηκε στον Πειραιά. Φοίτησε στην Γαλλική Ακαδημία ενώ είναι πτυχιούχος Οικονομικών και πληροφορικής. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Απάντηση