ΑττικήΥγεία

Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού από τα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με πίστη στις αρχές για προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας, προσφέρει σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού.
Με στόχο τη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση όλων, και με σεβασμό στην ισότητα,
φροντίζει για την ισότιμη προσβασιμότητα όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας. Στο  πλαίσιο αυτό, η εν λόγω γραμμή εξυπηρέτησης, αφορά τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), υπερήλικες, καθώς και γυναίκες σε εγκυμοσύνη.
Επιπλέον, η Affidea έχει επεκτείνει τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα στο διαγνωστικό κέντρο της Δάφνης (Λ. Βουλιαγμένης 226), αλλά και ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ στους συμπολίτες με προβλήματα όρασης, στο διαγνωστικό κέντρο της Καλλιθέας (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 260).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δεσμεύσεις ποιότητας για την Affidea. Τα διαγνωστικά
κέντρα είναι στη διάθεση του κοινού για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των
συνανθρώπων μας σε θέματα υγείας, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία, σύγχρονες υποδομές και υψηλές επιστημονικές δυνατότητες.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea
Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών
υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες
μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.
Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων
πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.
Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής
αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας. Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης
(Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: