Με τα πούλμαν κατεβαίνει στις εκλογές ο Δήμαρχος Καλλιθέας

Μία ακόμα παλαιοκομματική τακτική  μας επιφύλαξε ο Δημήτρης Κάρναβος, η κ. Πάσχου και ένας νέος   υπ. Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού τους. Όπως μας καταγγέλθηκε προσφέρθηκαν δωρεάν εκδρομές στους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ μέσω της ιδιόκτητης εταιρίας του εν λόγω υποψηφίου  εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.

Αυτό κάνει και τον πιο αφελή να σκεφτεί ότι αποτελεί μια προσπάθεια επιρροής προς όφελος των συγκεκριμένων δυο  υποψηφίων σε βάρος  τόσο των συνυποψήφιων τους όσο και των άλλων συνδυασμών.

 Ο Δήμος Καλλιθέας θα έπρεπε να παρέχει δωρεάν εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια στα ΚΑΠΗ όπως κάνουν οι όμοροι Δήμοι με εκδρομές, επιχορηγούμενες διακοπές (ακόμα και εξαήμερες σε Ελλάδα και Εξωτερικό)!

 

Η ενέργεια  της κα Πάσχου να μοιράζει το προεκλογικό της υλικό μέσα στα πούλμαν καθυστερώντας την αναχώρηση τους, δείχνει το σκοπό της εκδρομής και την αγωνία τους για αυτοπροβολή κάτι που παραπέμπει στο μακρινό παρελθόν των Κομματαρχών του 1960.

 

Στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε ότι η αποδοχή οποιαδήποτε οικονομικής προσφοράς-δωρεάς προς το Δήμο (τμήμα του οποίου αποτελούν τα ΚΑΠΗ) προβλέπεται να εγκρίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε αυτό να εξετάζει τις προθέσεις ή τυχόν ανταλλάγματα του δωρητή.

Εκτός αν η δωρεά αυτή έγινε προς την παράταξη του κ. Κάρναβου οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τη συνυπολογίσει στις δαπάνες της, αλλά και πάλι είναι παράτυπο να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου στην προεκλογική του εκστρατεία.

 

ΥΓ. Μετά τα δωρεάν πούλμαν δεν αποκλείεται να δούμε και δωρεάν κρουαζιέρες.

 

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d