Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 11 το πρωί η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που είναι προγραμματισμένη για τις 11 σήμερα το πρωί και αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις.

Επί τάπητος θα βρεθούν οι πολιτικές θέσεις, η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η στάση στο ζήτημα των συνεργασιών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι τοποθετήσεις στελεχών, που φέρεται να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος, όποτε πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές.

Εκτός από το Νίκο Ανδρουλάκη, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του όπως και ο πρώην υπουργός, Παύλος Γερουλάνος.

Την ίδια στιγμή, όπως έγραψε η στήλη Beast, για τη θέση του γραμματέα ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να προτείνει την Όλγα Μαρκογιαννάκη και για τη θέση του εκπροσώπου τύπου τον Παύλο Χρηστίδη ζητώντας από τα μέλη του Κεντρικής Επιτροπής να εγκρίνουν την απόφαση δια βοής.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Αποκωδικοποιώντας όσα είπε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος – Οι αποστάσεις από Χρυσοχοΐδη και στο βάθος ανασχηματισμός

Απάντηση