Κοινωνία

Πάρος – Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς: Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς…

Σε μία ανάρτηση, στην οποία αποτυπώνεται η αγανάκτηση, η απογοήτευση και ο πόνος, προχώρησε η μητέρα της άτυχης Μυρτoύς, που δέχθηκε δολοφονική σεξουαλική επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρία 100%.

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου να εκφράζει αγανάκτηση για την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και τις απαντήσεις που τις έχουν δοθεί όσον αφορά στην υγεία της κόρης της.

«Νοσοκομείο Ευαγγελισμός απο 29 Ιανουαριου 2024 μεχρι…» γράφει για να προσθέσει: «Κάτι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοσοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας».

«Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς. Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πώς το ξέρετε;» συμπληρώνει μεταξύ άλλων.

«Μέχρι του σημείου να ελέγχουν διά της αφής ένα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με άλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν» υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…
Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……»

διάβασε και αυτό  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Eρχεται 8ος κύκλος – Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή
Facebook Comments Box

Απάντηση