ΚοινωνίαΥγεία

Παλαιό Φάληρο: 7 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Προμήθεια απινιδωτών για δημόσιους χώρους από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου παρέλαβε σήμερα 6 απινιδωτές τελευταίας γενιάς, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο Δημαρχείο και σε άλλα Δημοτικά κτήρια και υποδομές.

Η παρουσίαση των απινιδωτών και της λειτουργίας τους έγινε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, παρουσία στελεχών του Δήμου, όπου είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τη χρήση τους και την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

Καθώς οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές, η σημερινή πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες και συνιστά μια σπουδαία δράση προσφοράς και πρόληψης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και την προμήθεια των απινιδωτών τόνισε ότι « εφέτος που ο η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εξαιτίας της πανδημίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αλλά και ξεχωριστό συμβολισμό, στέλνουμε το μήνυμα της πρόληψης αλλά και της συστηματικής και υπεύθυνης προσπάθειας για τα θέματα δημόσιας υγείας. Συνεχίζουμε με όραμα και σχέδιο τις πολιτικές μας πρόνοιας, ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, δημόσιας υγείας και κοινωνικής προσφοράς
και υιοθετώντας το σύνθημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, χτίζουμε έναν πιο δίκαιο και υγιή κόσμο για τον κάθε ένα».


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τη Δευτέρα 10 Μαΐου θα μπορούν να προμηθευτούν νέο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα

Απάντηση

Recommended
Από την Παρασκευή αρχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: