Δεν τους φοβόμαστε, δε θα τους περάσει.

Το είδαμε κι αυτό.  Επειδή έχουν ενοχληθεί από την πλήρη, έγκυρη και αποκαλυπτική κάλυψη της δημοτικής προεκλογικής περιόδου, η οποία δεν εξαιρεί και τις ανακοινώσεις του υποψηφίου Δημάρχου της Ελληνικής Αυγής, σκαρφίστηκαν να με βαπτίσουν χρυσαυγίτη.

Το kalitheapress δεν εθελοτυφλεί και προσπαθεί πάντα να ενημερώνει πλήρως τους αναγνώστες του για ότι συμβαίνει στην πόλη μας, ευχάριστο ή δυσάρεστο.

Αν νομίζουν ότι βαπτίζοντάς με χρυσαυγίτη θα με φιμώσουν και έτσι θα κρύψουν την πολιτική τους γύμνια και αδυναμία, στρουθοκαμηλίζουν.

Γνωρίζουν προέρχομαι από πολιτικό χώρο που καμία σχέση δεν είχε με Χρυσή Αυγή, καθώς και την επιλογή μου πλέον να είμαι ανεξάρτητος.

 «Ότι δεν μας βολεύει, το συκοφαντούμε». Πόσο άνανδρη και βρώμικη αυτή η νοοτροπία τους.

Γνωρίζουν ότι με το kalitheapress.gr, οι απειλές, η εξαγορά και η λάσπη δεν έχουν αποτέλεσμα. Αντίθετα όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αποφασιστικούς.

Επιμένοντας στις συντονισμένες λασπολογίες τους, το μόνο που θα καταφέρουν, εξαντλώντας την υπομονή μας, είναι να τους βγάλουμε τις μάσκες και να τους παραπέμψουμε στα αρμόδια όργανα της πολιτείας για σωρεία παρανομιών σε βάρος μας.

Καμία ανοχή σε μηχανισμούς διαπλοκής που μηχανορραφούν κάτω από το τραπέζι για να διαχειριστούν τη κρίση τους.

Να το πάρουν χαμπάρι ότι οι συκοφαντίες, η διαπλοκή, η κατασπατάληση χρήματος, τα ρουσφέτια, η αδιαφάνεια και τα ψέματα δεν περνάνε πλέον απαρατήρητα.

Το kallithapress.gr συνεχίζει την ενημέρωση όπως την ξέρει, δημοκρατική, πλήρη, έγκυρη και αποκαλυπτική.

Δε τους φοβόμαστε, δε θα τους περάσει.

 

 

 

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box

Απάντηση