ΑθλητισμόςΕλλάδα

100.000 για τους πυρόπληκτους από τους ασημένιους Ολυμπιονίκες Έλληνες Πολίστες

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι δίνει 200.000 στους Έλληνες Ολυμπιονίκες του Πόλο που μας έκαναν περήφανους. Οι αθλητές της Υδατοσφαίρισης με την “ασημένια πυγμή” αποφάσισαν ότι τα 100.000 ευρώ είναι αρκετά να τα μοιραστούν μεταξύ τους όταν η Ελλάδα φλέγεται και έχουν καταστραφεί σπίτια τα υπόλοιπα θα πρέπει να δωθούν στους πυρόπληκτους. Όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο δεν σταματάς να ελπίζεις ότι η Ελλάδα έχει Μέλλον…
Μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τις συγκλονιστικές στιγμές που χάρισε στους φιλάθλους, η εθνική ομάδα πόλο συγκινεί με την κίνησή της να παραχωρήσει 100.000 ευρώ ως βοήθεια σε πυρόπληκτους.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, αλλά οι παίκτες της Εθνικής δεν θέλουν να το κρατήσουν ολόκληρο.

Αποφάσισαν, το μισό πριμ, δηλαδή τα 100.000 ευρώ, να δοθούν ως στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω των social media της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Η συγγνώμη για τη χαρά
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια των πανηγυρισμών της εθνικής ομάδας πόλο για την πρόκρισή της στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης ζήτησε συγγνώμη καθώς την ίδια ώρα η πύρινη λαίλαπα σάρωνε τη χώρα.

διάβασε και αυτό  Στο edupass.gov.gr από σήμερα η δήλωση των self-test για τους μαθητές στα δημόσια σχολεία

Ο Έλληνας πολίστας και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και υποστήριξε πως μία αφιέρωση δεν θα απαλύνει τον πόνο που νιώθουν οι Έλληνες από τις καταστροφικές φωτιές σ’ όλη την χώρα.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: