Νίκος Ανδρουλάκης το ΠΑΣΟΚ πάλι πρωταγωνιστεί από Σήμερα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατάφερε να φέρει το ΠΑΣΟΚ και πάλι μπροστά αυτό δείχνει το αποτέλεσμα των εκλογών κάτι που αναφέρει και στη δήλωση του

Νίκος Ανδρουλάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών είστε εσείς. Ο Ηλιος ανατέλλει, μαζί με την ελπίδα, την πρόοδο και την προοπτική για όλους τους Ελληνες. Νικητές είστε εσείς που αγωνιστήκατε απέναντι σε αυτούς που ήθελαν ένα μικρό, υποταγμένο ΠΑΣΟΚ», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο. Η ΝΔ τα τελευταία χρόνια αύξηση τις κοινωνικές ανισότητες, ήταν η κυβέρνηση των λίγων. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχτηκε περιτύλιγμα υποκλοπών και διαφθοράς . Ο μόνος λόγος που δεν τα πλήρωσε είναι ο… χρυσός χορηγός που έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

«Αυτή η παράταξη έχει χρέος να παλεύει γνήσια για τους πολλούς. Εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε. Είμαι η δημοκρατική παράταξη των αξιών, των αρχών, της Δημοκρατίας. Σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώσουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα», κατέληξε, εν μέσω αποθέωσης.

 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κάμαλα Χάρις

Απάντηση

Recommended
΄΄Ενας από τους μικρούς νικητές σύμφωνα με τα αποτελέσματα είναι…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: