ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Νέλη Λιόση Επιλέγει Μέλλον στον Αθλητισμό της Καλλιθέας μαζί με Δημήτρη Κάρναβο συνεχίζει Η Καλλιθέα Αλλάζει

Η Ελένη (Νέλη) Λιόση  είναι γνωστή   μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους είτε ως διεθνής αθλήτρια του μπάσκετ, είτε τώρα ως γυμνάστρια-προπονήτρια σε μικρές κυρίως ηλικίες αθλητών. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος της έκανε πρόταση να συμμετέχει  στη δημοτική παράταξη Η Καλλιθέα Αλλάζει κατεβαίνοντας ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα της πόλης μας (3ης δημοτικής κοινότητας).

Ποιά όμως είναι η Νέλη Λιόση και γιατί να είναι μια από τις επιλογές σας στην 3η κοινότητα μπορείτε να την γνωρίσετε και σίγουρα θα  αποφασίσετε αν διαβάσετε την συνέντευξη που μας έδωσε.

Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφια κοινοτική Σύμβουλος με την Δημοτική παράταξη η Καλλιθεα Αλλάζει;

Όπως λένε και οι λέξεις η Καλλιθέα αλλάζει. Το βλέπουμε καθημερινά. Και όποια προβλήματα προκύψουν να ξέρουν οι συμπολίτες και συμπολίτισσες ότι θα κάνω τα πάντα για να λυθούν. Θα είμαι παρούσα στην καθημερινότητα τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Είστε νέα με πλούσια αθλητική δράση. Τι είναι αυτό που θα βάζατε πρώτη προτεραιότητα εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς ;

Προτεραιότητα έχει η καθημερινότητα και η συνεχής επικοινωνία με τον κόσμο, να είσαι δίπλα τους ώστε να λύνονται σωστά και άμεσα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ασχολείστε με τον Αθλητισμό μπορείτε να μας πείτε αν στην Καλλιθέα έχουν γίνει σωστά βήματα για το μέλλον του

Η Καλλιθέα είναι από τους μεγαλύτερους δήμους στο λεκανοπέδιο αττικης είμαι κοντά στον αθλητισμό της Καλλιθέας , νιώθω τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους παράγοντες των ομάδων καθώς και τους γονείς των αθλητών. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας. Ο αθλητισμός ενώνει, δημιουργεί χαρακτήρες. Θέλουμε και επιδιώκουμε τα παιδιά μας , τα παιδιά της Καλλιθέας και όχι μόνο να βρίσκονται σε ασφαλες και καθαρό περιβάλλον Προς αυτή τη κατεύθυνση προχωράω πάντα σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ομάδων της Καλλιθέας μας.

διάβασε και αυτό  Δήμαρχοι ξανά Δημήτρης Κάρναβος Γιάννης Φωστηρόπουλος Γιάννης Κωνσταντάτος Γιώργος Παπανικολάου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Στην επαφή σας με τον κόσμο Τι αφουγκράζεστε από τους πολίτες;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Επαφή με τους κατοίκους της γειτονιάς με τους δημότες της Πόλης μας και με τα παιδιά, μου δίνει την δυνατότητα να τους απαντήσω ότι επιλέγοντας την Καλλιθέα Αλλάζει επιλέγουν  Όραμα και ελπίδα για καλύτερο αύριο Επιλέγουν Μέλλον. Για την οικογένεια, για την πόλη μας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας όπως ήμουν και τώρα από όποια θέση και να είμαι πάμε Μαζί για το Μέλλον της Πόλης μας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: