ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χριστίνα Χατζελένη μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου γιατί το Μέλλον της Ανθρώπινης Πόλης συνεχίζεται στο Μοσχάτο-Ταύρου

Οσους ρωτήσουμε αν γνωρίζουν τον Δημήτρη Χατζελένη θα απαντήσουν ένας μαχητής που η ενασχόληση του με τα κοινά είναι γνωστή όπως και η προσφορά του. Επομένως όταν είδαμε ότι ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ανακοίνωσε ως υποψήφια την κόρη του Χριστίνα Χατζελένη της ζητήσαμε μια δήλωση και δεν αρνήθηκε
¨”Ονομάζομαι Χατζελένη Χριστίνα, οι περισσότεροι στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου γνωρίζουν τον πατέρα μου για την ενασχόληση του με τα κοινά αλλά ήρθε η ώρα να γνωρίσουν και εμένα!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δημο Μοσχάτου-Ταύρου με την παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος» με τον νυν δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου, γιατί θεωρώ σημαντική την ένταξη νέων, δραστήριων ανθρώπων και νέων προτάσεων που με τη συμβολή των ήδη έμπειρων στο χώρο το θετικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Οι σπουδές μου είναι στον τομέα της υγείας, έχω μεταπτυχίακες σπουδές στην Ανάπτυξη και Έρευνα Νέων φαρμάκων όπου η βασική έρευνα είναι για άσθένειες που έχουν δύσκολη αντιμετώπιση, όπως οι νευρολογικές και διάφορα είδη καρκίνου. Έχω εργαστεί σαν επαγγελματίας ναυαγοσώστρια και με αφορά ο,τι έχει σχεση με προσφορά βοήθειας στον συνάνθρωπο. Επίσης εχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με κόλυμβηση και cheerleading όπου με την ομάδα μου είχαμε αποκτήσει αρκετά μετάλλια. Θέλω να βοήθησω να γίνει η πόλη μας πρότυπο κυρίως στον τομέα της υγείας που με αφορά, να γίνονται τακτικά δωρεάν εξετάσεις, να ακούμε τις ανάγκες των κατοίκων και να πράττουμε αναλόγως.
Μαζί με τον δήμαρχό μας, Ανδρέα Ευθυμίου, που έχει αποδείξει πόσο ικανός ειναι όλα αυτά τα χρόνια, είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε!”
Facebook Comments Box

Απάντηση