Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
- 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
- 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
- 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- Κόλιανδρο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
Βήμα 3
Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.
Βήμα 4
Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.
Βήμα 5
Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό Παραδοσιακή συνταγή της Αρμενίας: Μπακλαβάς με σιρόπι σοκολάτας.
Powered by Inline Related Posts